Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Öğrencilerin Eserleri Resim Sergisi’nde
Okyanuslu Öğrencilerin Eserleri Resim Sergisi’nde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi Resim bölümü öğrencileri karma resim çalışmalarını “24 Kasım Öğretmenler Günü” Resim Sergisi’nde sergileyecek.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sergi 23-25 Kasım 2015  tarihleri arasında Haramidere Torium Alışveriş Merkezi 2. katında 10.00- 22.00 arasında sergilenecek.

Okyanus’un Sanatçı Öğrencileri

 “24 Kasım Öğretmenler Günü” Resim Sergisi’nde  Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin karakalem, pastel, yağlı boya gibi birçok farklı teknikte yapılmış 30’a yakın eseri sergilenecek. Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi Resim Ana Bölüm Başkanı Zerrin Şen, “Bu sergideki amacımız, Yetenek Merkezli eğitim modelini uygulayan Okyanus Kolejleri çalışmalarının, ne kadar doğru olduğunu göstermek. Okyanus Kolejleri, Güzel Sanatlar Lisesi’nde yetişen öğrencilerimiz keşfedilmiş  yetenekleriyle burada aldıkları eğitimi birleştirerek bu eserleri ortaya çıkarmışlardır. Sergiye katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerime teşekkür ederim.” diyerek sözlerini bitirdi

Zerin Şen, yetenek keşfinin sadece Okyanus Koleji öğrencileri ile sınırlı kalmasını istemediklerini belirterek bölüm olarak önümüzdeki ay çocuklara ve yetişkinlere yönelik “Sanat ve Hobi Kursları” açacakları müjdesini verdi.  


Haber
:
Zerrin ŞEN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
22 Kasım 2015, Pazar 04:29
Okunma
:
599 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları