Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 8. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası
Okyanus Kolejleri 8. Kampüsler Arası Satranç Turnuvası
  • Paylaş
8.Kampüsler arası satranç şampiyonası 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü rekor bir katılımla Bahçeşehir Okyanus Koleji kampüsünde düzenlenmiştir.

Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları olarak tüm eğitim döneminin en büyük satranç organizasyonu olan 8.Kampüsler arası satranç şampiyonası 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü rekor bir katılımla Bahçeşehir Okyanus Koleji kampüsünde düzenlenmiştir. Satranç turnuvamız Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul il temsilciği ile ortaklaşa tam profesyonel şekilde düzenlenmiştir.

Organizasyonumuzun kayıtları turnuvadan 20 gün önce online olarak Okyanus Kolejleri internet sitesinden açılmıştır. Öğrencilerimiz velilerimiz nezdinde online olarak kayıtlarını yaptıktan sonra, kampüslerimizdeki satranç yeteneği derslerimizde turnuvaya hazırlık yapmışlardır. Satranç bölümü öğretmenleri, öğrencilerimizin turnuvaya hazırlanabilmesi için son 2 aydır turnuva hazırlık müfredatını uygulamışlardır.

Turnuvamızda 3 farklı kategoride 241 sporcu yarışmıştır. 2-3.sınıflar minikler kategorisi, 4-5.sınıflar küçükler kategorisi, 6-7-8.sınıflar yıldızlar kategorisi sporcuları 5 tur İsviçre sismemi ile yarışmışlardır. Organizasyonumuz 13 Mayıs 2017 cumartesi günü sabahı öğrencilerimizin bağlı bulundukları kampüslerinden alınarak servis hizmeti ile Bahçeşehir Kampüsüne getirilmesi ile başlamıştır.

Turnuva alanına gelen öğrencilerimiz görevli satranç öğretmenlerimiz karşılamış ve kayıt kontrol noktalarına yönlendirmiştir.Kayıt kontrol noktasında imza karşılığı adına düzenlenen yaka kartlarını teslim alan sporcularımız daha sonra teknik toplantı için konferans salonuna yönlendirilmiştir. Saat 09:10 da konferans salonunda Açılış töreni ve teknik toplantı başlamıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrenci ve velilerimiz organizasyon hakkında bilgilendirilmiştir. Daha sonra Türkiye Satranç Federasyonu MHK NA Baş Hakemi Yakup ÇOŞKUN katılımcılara turnuva kuralları hakkında bilgi vermiştir.Turnuva program akışının anlatımı sonrasında 1.Tur eşlendirmeleri öncesinde tüm oyuncu ve konuklar iç avluya yönlendirilmiştir.

Saat 09:45 de 1.tur eşlendirmeleri duyurulmuş ve görevli satranç öğretmenlerimiz sporcularımıza masalarını öğrenirlerken pano başlarında yardımcı olmuşlardır. Saat 10:00'da turnuva 1.turu başlamıştır.1.turun ardından Saat 11:00'da 2.tur başlamış ve turdan çıkan öğrenci ve velilerimiz sunulan ücretsiz öğle yemeği hizmeti için yemekhane katına yönlendirilmiştir. Saat 13:00'da 3.tur başlamıştır.Saat 14:00'da 4.turumuz oynanmış ve son tur öncesi öğrencilerimiz tur arasında dinlenme fırsatı yakalamışlardır. Organizasyon boyunca profesyonel fotoğraf ve video çekiminin yanında yarışmacı, öğrencilerimiz ve konuk velilerimizle röportajlar yapılmıştır. Saat 15:00'da son tur öncesi turnuvamızda görev alan Türkiye Satranç Federasyonu MHK Baş Hakemi ve Hakem Heyetine katkılarından dolayı Okyanus Koleji Satranç Turnuva Koordinatörümüz Hayri KONCA tarafından plaket takdim edilmiştir. Daha sonra turnuvamızda görev alan Okyanus Koleji Satranç Öğretmenleri Bahçeşehir Kampüsü İlkokul Müdüremiz Neşe ARSLAN tarafından plaket ile ödüllendirilmiştir. Son turun ardından öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan katılım belgelerini teslim alıp, turnuva alanından servis hizmetiyle ayrılmışlardır.

Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları olarak Başta Genel Müdür Yardımcımız Tarık ATASEVER, Adnan ÜNSAL, Müzik ve Yetenek Ana Bölüm Başkanı Gökhan TURAN, Satranç ve Turnuva Koordinatörü Hayri KONCA, Satranç Öğretmenlerimiz; Ayberk YILDIZ, Gökhan GÜNEŞ, Abdurrahman ŞAHAP, Ferdi KONCA, Barış ÖZENSEL, Burak BİÇER, Yalçın ERKUŞ ve Ayhan YETKİN’e turnuvamıza katkılarından dolayı organizasyonumuza yoğun ilgi gösterip yarışan tüm sporcularımıza ve bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize de teşekkür ederiz.


Haber
:
Hayri KONCA
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
17 Mayıs 2017, Çarşamba 15:16
Okunma
:
3.111 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
MÜJDE BATILI / 17 Mayıs 2017, Çarşamba 15:47
Çok güzel bir gün ve organizasyondu, başta Hayri Hocamız ve Burak Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Devamını bekliyoruz..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları