Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lâl İsimli Sanat Projesi 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali'nde
Lâl İsimli Sanat Projesi 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali'nde
  • Paylaş
Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Öğrencilerimizin Finale Lâyık Görüldüğü ‘Lâl’ İsimli Projesi Sergileniyor.

Proje Adı : Lâl 
Katılımcı : Selda Hilaloğlu 
Katılımcı Öğrenciler : Emir Demircioğlu, Deniz Kulelioğlu 
Okul : Özel Esenkent Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi 
Başvuru Tipi: Görsel Sanatlar / Görüntü Enstalasyon 
Boyutlar: En: 1 Metre, Boy: 2 Metre, Derinlik: 1 Metre

"LÂL"

Uyandırma Servisi: "Günaydın" konseptiyle düzenlenen 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali, 19 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında çocukların ve gençlerin 450 görsel sanat projesini İstanbul'lularla buluşturdu. Uluslararası katılımcıların da yer aldığı Bienal kapsamında paneller, konferanslar, atölyeler, söyleşiler, müzik, dans ve şiir okuma etkinliklerini içeren zengin bir program hazırlandı. Bienalin açılışı 19 Nisan 2016 tarihinde Antrepo I'de Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEGV işbirliğiyle gerçekleşti. Açılış İstanbul Valisi Vasip ŞahinİBB Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HazinedarTEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy, Bienal Kurucu Direktörü Gazi Selçuk, STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve basının katılımıyla gerçekleşti. Açılış programında öğrencilerin sahne performansları yer aldı.

AvusturyaABDAlmanyaDanimarkaFransaİtalyaİsveçHollandaKKTC, Suriye gibi ülkelerden de katılımın olduğu Bienal'de, çocuk ve gençlerin performansları ve sanatsal üretimleri, Antrepo 1, Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM) Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi, Ortaköy Meydanı, Galatasaray Meydanı, Sarıyer Limanı ve Şehir Hatları Vapurları'nda İstanbul'lularla buluşacak. Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali'nin diğer ayakları, 1-30 Haziran tarihleri arasında KKTC Lefkoşa'da, 24 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında ise Hatay'da gerçekleştirilecek.


Haber
:
Zerrin Şen
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
03 Mayıs 2016, Salı 00:00
Okunma
:
2.495 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları