Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

Okyanus Koleji Spor Kulübü

YAZ YÜZME OKULU

"Geleceğe kulaç atın"

Türkiye Şampiyonları yetiştiren, Milli Sporcuları olan Okyanus Koleji Spor Kulübünün Milli Takım Antrenörlerinden hazırlanan programla yüzme dersleri alarak sizleri "Geleceğe Kulaç" atmaya davet ediyoruz.

Sevgili sporcu adayları; Biliyoruz başta ülkemiz geleceği sizler olmak üzere hepimiz zorlu pandemi sürecinde spor yapmayı, yarışmayı, sportif kazanımlar elde etmeyi çok özledik. Bu kapsamda sizler için içinde birçok aktivitenin de olacağı sizleri, yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz, geliştirebileceğiniz eğlenceli bir yüzme eğitim programı hazırladık.”
Hedefimiz; 6 hafta,toplamda 29 ders saatinde her sporcu adayının stil yüzebilecek seviyeye ulaşabilmesidir. Milli takımda görev yapan antrenörlerimizle birlikte eğitimler alacaklardır.

Okyanus Koleji Spor Kulübü Yaz Yüzme Okulu başvuru formu için tıklayınız >>

Not: Seanslarımızda pandemi kurallarına uygun olarak her seansta 8-12-15  arasında sınırlandırılacaktır. Bu sayılar kampüsün havuz ölçüleri ve soyunma kabinleri m2 lerine göre pandemi kurallarına uygun olarak değişebilecektir.

GENEL AÇIKLAMALAR

•    Çalışmalar kulübümüzün kadrolu Milli takım antrenörleri tarafından yapılacaktır. Her gurupta en az 2 antrenör görev yapacaktır.
•    Hes kodu uygulaması titizlikle sürdürülecektir.
•    Tüm çalışma alanlarımız düzenli olarak seans öncesi ve sonrası temizlenecektir.
•    Çalışmaların sonrasında ikramlarımız olacaktır.
•    Çalışmalara 2015 ve sonrası doğumlular katılabilecektir.
•    Kayıt işlemleri talep edilen kampüslere başvuru yapılabilecektir. Kampüsün Yüzme antrenörleriyle iletişime geçilip hangi seanslara katılabileceği görüşülerek kayıt işlemleri sonlandırılacaktır.
•    Kayıt olmak isteyen her sporcu adayı için velisinden taahhütname alınacaktır.
•    Velilerimiz öğrencileri senas başlamadan 30 dk önce kampüse getirmeleri gerekmektedir. Seans bittikten sonra kampüs danışmasından teslim alabileceklerdir.
•    Pandemi kurallarından dolayı yüzme dersi sonrası duş alamayacaklarından dolayı velilerimizin bu konuda gerekli önlemleri alması gerekmektedir.
•    Çalışmalara öğrencilerimiz mayo, bone, gözlük, havlu, bornoz, terlik mutlaka getirmelidirler. Pandemi kuralları başlamaya yakın tarihte değişkenliğe göre öğrencilerin duş alıp almamalarına güncel karar verilecektir.
•    Çeşitli sebeplerle seansı kaçıran ve çalışmalara katılamayacak öğrencilerimiz için önceden antrenöre bilgi vermek kaydıyla uygun gün ve saatte telefi eğitimine katılabileceklerdir.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
FORMU DOLDURUN
EPOSTA ADRESİNİZE