Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

Ders Programları ve Akademik Takvim

25 Hafta ( Kasım 2021 – Mayıs 2022 ) Eğitim

200 Saat Ders – 4 Farklı Ders – 3 Farklı Öğretmen

• 25 Hafta x 4 Saat = 100 Saat Main Course (Okuma + Yazma + Dinleme + Konuşma İçerikli Ana Ders)
  • 25 x 2 = 50 Saat International English (Seviye Gramer ve Kelime Çalışmalarının Yanısıra Sınav Tekniği)
  • 25 x 1 = 25 Saat Yabancı Öğretmenle Communication (İletişim) (Günlük Hayatta İhtiyaç Duyulan Diyaloglar ve Pratik )
  • 25 x 1 = 25 Saat Laboratuvar (Dijital İngilizce Platformu Kullanılarak Bilgisayar Laboratuvarı Dersleri)

50 Saat Spor Dersi Hediye

• 25 Hafta x 2 Ders Saati = 50 Saat Spor Dersi (Salon Sporları ve Yüzme Dersleri)

NOTLAR :

• Kurs bitiminde öğrencilerimize sertifika verilecektir. Uluslararası İngilizce Yeterlilik Sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerimiz yıl sonunda ücretli sınava isteğe bağlı olarak katılabilmektedir.
  • Seçkin Yayınevlerinden kullandığımız kitaplarımız ve eğitim materyallerimiz ücrete dahildir.
  • Eğitimlerimiz Akıllı tahtalarda, profesyonel öğretmenlerce, interaktif ve eğlenceli ders ortamlarında yapılmaktadır. Sıkıcı metotlar, geleneksel metotlar yerine “Eğlendirerek Öğretme Modeli” uygulanmaktadır.
  • Servis talebinde bulunan veliler olursa okulumuz talebin sayısına ve mesafeye göre ücretli servis ayarlamaktadır.
  • Öğrenciler serbest kıyafet kullanmaktadırlar.
  • Sınıf Sayılarımız minimum düzeyde tutulmaktadır.
  • Yıl İçerisinde Kurumun Yaptığı Denemeler Ücretsiz Olup + Sertifika Verilen (Uluslararası İngilizce Sınavları) Sınav Merkezimizin Yaptığı Sınav Ücretlidir.
  • 5-6-7 Yaş Grubu İngilizce materyalleri yine seçkin yayınevlerindendir.
  • 5-6-7 Yaş Gruplarında öğretmenlerimiz yemekte eşlik etmekte ve hiçbir zaman yalnız kalmamaktadırlar.
  • 2020-2021 Okyanus Dil Okulu kayıt ücreti 2700 TL'dir.Bu ücrete ders materyalleri, kitaplar ve interaktif yazılım dahildir.Ayrıca 50 Saatlik spor dersi de ücretsiz olarak öğrencimize sunulmaktadır.
  • Bursluluk sınavımız İngilizce Bilgisi üzerinden 60 İngilizce sorulu ve 60 dakika süreli bir sınavdır. Başlangıç seviyesinden Advanced(İleri) düzeye  kadar sorular içermekte ve 3-9 sınıflar arası öğrenciler katılabilmektedir. Burs aldığınız takdirde yukarıdaki ücretten kazanılan oranda indirim yapılacaktır.
  • Servislerimiz çevre bölgelere mevcuttur. (Servis talepleri 8 Kasım İtibariyle alınacak olup bir serviste en az 5 öğrencimizin olması koşuluyla cüzi bir miktarla bu hizmetten faydalanabilirsiniz.)

"Örnek Akademik Takvime Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz"

( 2021 - 2022 )  OKYANUS DİL OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ'NE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Okyanus Dil Okulları Bölüm Başkanlığı

• İletişim

dilokulu@okyanuskoleji.k12.tr
Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın