Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TÜBİTAK'ta Büyük Başarı 40 Proje ile Finaldeyiz
TÜBİTAK'ta Büyük Başarı 40 Proje ile Finaldeyiz
  • Paylaş
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen, 2204-B 15.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finalistleri belli oldu. Okyanus Kolejlerinin 70 Ortaokul öğrencisi 40 proje ile finalist olmaya hak kazandı.

Okyanus koleji öğrencilerimiz, İstanbul Avrupa ve Asya, Adana, Ankara, Bursa, Konya, Malatya ve İzmir TÜBİTAK Ortaokul Bölge Finalleri'nde Biyoloji, Kimya, Fizik, Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Teknoloji Tasarım, Yazılım ve Değerler Eğitimi alanlarında hazırladıkları birbirinden değerli 40 Bilimsel Proje ile başvuran binlerce proje arasından 15. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında finalist olma başarısı göstermişlerdir.


Öğrencilerimiz, 15-16 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek Tübitak bölge yarışmalarında hazırladıkları projeleri farklı üniversitelerde görev yapan, alanında uzman akademisyenlerden oluşan TÜBİTAK jürisine sunarak değerlendirileceklerdir.


Türkiye genelinde en fazla bilimsel proje çalışması yürüten ve her yıl rekor sayıda proje ile TÜBİTAK bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve onlara desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta Okyanus BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek 70 öğrencimize başarılar dileriz.

TÜBİTAK 2021 Finalistlerimizi görmek için tıklayınız.


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Mayıs 2021, Çarşamba 12:48
Okunma
:
1.537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları