Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Dünya 3.sü
Okyanus Koleji Dünya 3.sü
  • Paylaş
Math League’de 6 sınavın toplam değerlendirmesi neticesinde HIGH SCORING SCHOOLS listesinde 3. sırada Sancaktepe Okyanus Koleji yerini aldı

OKYANUS KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA 3.SÜ

 

Her yıl lise ve ortaokul kademesinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası en prestijli matematik organizasyonu olan ”Math League (Matematik Ligi)” sonuçları açıklandı. Bu sene yarışmaya başta Kanada ve ABD olmak üzere dünyanın her yerinden çok sayıda öğrenci ve okul katıldı.

 

Math League’de 6 sınavın toplam değerlendirmesi neticesinde HIGH SCORING SCHOOLS listesinde 3. sırada Sancaktepe Okyanus Koleji yerini aldı.  Okyanus Koleji lise kademesinden yarışmaya katılan 17 öğrencimiz HIGH SCORING STUDENTS listesinde yer almaya hak kazanarak okulumuzu ve ülkemizi gururlandırdı.Sınava katılım gösteren öğrencilerimize Katılım Belgeleri, High Scoring Students listesinde yer alan 17 öğrencimize ise Başarı Belgeleri okullarımızda yapılan törenle teslim edildi.

 

Öğrencilerimizle gurur duyuyor, sınavda gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen tüm lise kademesi matematik öğretmenlerimize, desteğini esirgemeyen BARGEM sorumlularına ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
05 Haziran 2023, Pazartesi 15:31
Okunma
:
761 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları