Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Lise Öğrencilerimizden Tübitak'ta Büyük Başarı!
Lise Öğrencilerimizden Tübitak'ta Büyük Başarı!
  • Paylaş
Tübitak Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ve Tübitak Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda 2 Proje İle Finaldeyiz

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması ve TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda ön değerlendirmeyi geçen ve final yarışmasın katılmaya hak kazanan projeler belirlendi. Okyanus Koleji öğrencilerimiz Sıtkı Eren Aslan ve Mehmet Karan Dinçer hazırladıkları projeleri ile 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Giresun’da gerçekleşecek final yarışmasında okulumuzu temsil edecekler.
TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda lise eğitimine devam eden 3.162 öğrencinin 1.702 proje ile başvuru yaptığı yarışmada 90 proje final aşamasında yarışacak. İncek Okyanus Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimiz Sıtkı Eren Aslan, Tuğba Aksoy danışmanlığında gerçekleştirmiş olduğu “BİYOLOJİK KİRLİLİKTE GRAFEN ÇÖZÜMÜ” projesi ile finalde yarışacak.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nda lise eğitimine devam eden 1.162 öğrencinin 610 proje ile başvuru yaptığı yarışmada 60 proje final aşamasında yarışacak. Diyarbakır Okyanus Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimiz Mehmet Karan Dinçer, Büşracan KAPLAN danışmanlığında gerçekleştirmiş olduğu “KUTUPLARIN SESİ” projesi ile finalde yarışacak.

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl çok sayıda proje ile TÜBİTAK Finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında Giresun Çotanak Spor Tesislerinde yapılacak olan final yarışmasında okulumuzu temsil edecek öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Okyanus Web Ofis
Editör
:
Okyanus Web Ofis
Tarih
:
19 Temmuz 2022, Salı 11:41
Okunma
:
1.644 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları