• Okyanus'tan % 100 TEOG Başarısı

• Beylikdüzü Kampüsü 1
  • Beylikdüzü Kampüsü 2
  • Beylikdüzü Kampüsü 3

Esenyurt İlçesi'nin Güzelyurt Mahallesi'nde yer alan Beylikdüzü Okyanus Koleji bünyesinde; İlkokul, Ortaokul ve Lise kademeleri bulunmaktadır. 12.000 m2 toplam alana sahip olan okulumuz, 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren hizmet vermeye başlamıştır. 45 Sınıf, Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen Laboratuvarları ile 2 adet Bilgisayar Laboratuvarı'nın yer aldığı okulumuzda; 330 kişi kapasiteli 225 m2 konferans salonu, 600 kişi kapasiteli yemekhane, 2 kantin, 4000 kitabı barındıran kütüphane, revir, İngilizce Okuma-Yazma ve Konuşma Köşeleri bulunmaktadır.

Toplam 492 m2'lik 600 koltuk kapasiteli kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet jimnastik salonu, okçuluk alanı ile öğrencilere spor yapma imkanı sunan kampüsümüzde; müzik odaları, piyano odaları, vurmalı çalgılar odası, satranç odası ve 4 adet resim atölyesi ile öğrencilerin ilgi ve yetenekelerine göre sanatsal becerilerinin gelişmesine olanak sağlanmaktadır. Okulumuz faaliyete geçtiği 2006 yılından bu yana bölgesindeki en başarılı ve tercih edilen okullardan biri olarak hizmet vermektedir.

Okyanus Kolejleri Beylikdüzü Şubesi, “Aile kadar sıcak” şirin bir okuldur. Kurulduğu günden itibaren okulumuz, sürekli büyüme ve gelişme göstererek, özel okullar içerisinde çok önemli bir yere gelmiştir. Okul imkânlarının, veli, öğrenci ve öğretmen kalitesinin çok yüksek olması, başarının sürekli artmasını sağlamıştır. Bu nedenle Okyanus Koleji Beylikdüzü Şubesi olarak bu başarının haklı gururunu yaşamaktayız.

Mesut MUGAN
    Okyanus Kolejleri
    Beylikdüzü Kampüsü Müdürü
    mesutmugan@okyanuskoleji.k12.tr

Beylikdüzü Okyanus Koleji - Ulaşım Bilgileri

Adres : Beykoop Evleri 1. Bölge 10. Cadde No:1 Beylikdüzü - İSTANBUL E-Posta : beylikduzu@okyanuskoleji.k12.tr Telefon : 0 (212) 853 69 00 Faks : 0 (212) 853 36 37
    kroki

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
    Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı