• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı

Satranç Yarışması

VIII.Kampüsler Arası Satranç Şampiyonası

ÖNEMLİ UYARI

Turnuvamızda 5 tur İsviçre sistemi (Lig usulü) uygulanacaktır.Öğrencilerimiz kendi kategorilerinde 5 tur maç yapacaklardır. Bu maçlarda 13 farklı Okyanus koleji kampüslerinden öğrencilerle veya kendi kampüslerindeki öğrencilerimizle eşleşebilirler. Eşlendirme programı olarak Lisanslı TSF Swiss Manager programı kullanılacaktır. Organizasyonumuz profesyonel olarak düzenlenecek olup, Turnuvamızda Türkiye Satranç Federasyonu MHK Resmi Baş Hakem ve Hakem Heyeti görev alacaklardır.Katılımcı tüm sporcularımızın kendi kategorilerinde elde etmiş oldukları puanlara bakılarak genel bir sıralama oluşturulacaktır. Daha sonra bu sıralama içerisinden öğrencilerimiz eğitim gördükleri kampüslere göre ayrılarak başarı sıralaması oluşturulacaktır. Kendi kampüslerinde kategorilerinde  katılımcı sayısı gözetmeksizin en çok puan alan ilk üç sporcu madalya ile  ödüllendirilecektir. İlk üç dereceye giren sporcuların toplam başarı puanlarına bakılarak en başarılı kampüs belirlenip kupa ile ödüllendirilecektir. Başarı sıralamaları turnuva ardından bilgilendirme panolarımızda ve internet sitemizden açıklanacaktır. Ayrıca katılımcı tüm sporcularımıza katılım sertifikası bulunduğu zarfımız son turun ardından takdim edilecektir.  Yönetim kararı ile ödül töreninin uzun sürmemesi ve servis kalkış saatlerinin sekteye uğramaması da göz önüne alınarak, Derece elde eden sporcularımızın kendi kampüslerinde onore edilmesi ve başarısını tüm arkadaşlarıyla paylaşabilmesi için madalyaları kampüslerimizde Okul Müdürlerimiz ve İdarecilerimiz tarafından, tüm eğitim arkadaşlarının bulunduğu bayrak törenlerinde  takdim edilecektir.Bu nedenle ödül törenlerimiz kampüslerimizde yapılacaktır.

Yarışmacı tüm sporcularımıza ve değerli velilerimize duyurulur.

Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları

ÖNEMLİ UYARI

13 Mayıs 2017 tarihinde Bahçeşehir Kampüsümüzde düzenlenecek olan 8. Kampüsler Arası Satranç Turnuvasına kayıt yaptırırken servis kullanmayı tercih eden öğrencilerimiz için 13 Mayıs 2017 Cumartesi sabahı bağlı bulundukları kampüslerden servis kalkış saatleri (Servisler öğrencilerimizin bulundukları kampüslerinden alınarak turnuva alanına ve turnuva sonrasıda tekrardan kampüslerine ulaşımlarıyla sınırlıdır.) web sayfamızdan ve online kayıt olurken vermiş olduğunuz mail adreslerine gönderilecek bilgilerle duyurulacaktır.

Okyanus Kolejeri Eğitim Kurumları

ÖNEMLİ DUYURU

TSF Sporcu lisansları eğer öğrencimizin lisansı yok ise Görevli Hakem Heyeti tarafından kayıt olurken girdiğiniz bilgiler doğrultusunda yapılacaktır.

Okyanus Kolejleri Eğitim Kurumları

Web Birimi

NOT : TURNUVAMIZ SADECE OKYANUS KOLEJLERİ BÜNYESİNDE EĞİTİM GÖRMEKTE OLAN 2. SINIF VE 8. SINIF ARASINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİ KAPSAMAKTADIR.

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ GİRİN, DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZ SİZE DÖNELİM.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı