Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fark Et! Farkındalık Projesi Kapsamında Ortaokul Öğrencileri Sessizlikte Diyalog Etkinliğine Katılıyor
Fark Et! Farkındalık Projesi Kapsamında Ortaokul Öğrencileri Sessizlikte Diyalog Etkinliğine Katılıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ortaokul öğrencileri için farkındalık, duyarlılık ve sosyal sorumluluk projelerini birleştirerek Türkiye’de bir ilk olan "Fark Et!" Farkındalık Projesi'ni 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında başlattı.

Fark et! Farkındalık projesiyle 2015- 2016 eğitim öğretim yılında Karanlıkta Diyalog etkinliği ile öğrencilerin farkındalık düzeylerini en üst seviyeye ulaştırmak, toplumsal duyarlılıklarını arttırmak, empati kurma becerilerini iyileştirmek, yardımlaşma duygusunu geliştirmek, biz ve onlar düşüncesini ortadan kaldırmak hedeflenmiştir.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Öğrenciler Fark et! Farkındalık Projesi kapsamında Sessizlikte Diyalog farkındalık etkinliğine katılıyor…

Sessizlikte Diyalog okul atölyelerinde deneyime katılan öğrencilerin, sınırlarını zorlayan aktivitelerden sonuç alarak, bireysel ve sosyal farkındalıklarının arttırılması, potansiyellerini keşfetmeleri, deneyimsel öğrenme yoluyla çözüm odaklı düşünme yetilerinin geliştirilmesi, açıklık ve hoşgörü konusunda gelişimlerinin sağlanması ve engelli kişilere saygı duymalarının sağlanması hedeflenmektedir. Proje sorumlusu Çiğdem Aghazadeh ‘Bu proje ile öğrencilerimizin empati kurmaları saygı duymaları, farkındalıklarının artması amaç edilmiştir.’ dedi.

Kasım Ayı itibariyle başlıyor…

Fark et! Farkındalık projesi kapsamında Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri Kasım ve Aralık ayı boyunca Sessizlikte Diyalog etkinliğine katılacaktır.


Haber
:
Didem Çiğdem AGHAZADEH
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
30 Kasım 2016, Çarşamba 14:09
Okunma
:
1.654 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları