Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 23 Proje 2016 TÜBİTAK Finalleri'nde
23 Proje 2016 TÜBİTAK Finalleri'nde
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde 2016 yılında yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda TÜBİTAK finallerine kalan projeler ve finalistler belli oldu.

Okyanus Kolejleri’nde BARGEM bilimsel çalışmaları kapsamında Okyanus Kolejleri Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Psikoloji, Matematik, Sosyoloji, Bilgisayar, Edebiyat olmak üzere 10 farklı alanda toplam 23 proje ile  finallerde yarışacak.

Bilgisayar, Biyoloji, Coğrafya, Kimya, Fizik, Edebiyat, Tarih, Sosyoloji, Psikoloji, Matematik kategorilerinde tüm kampüslerden öğrencilerin danışman öğretmenleriyle yaptığı çalışmalar sonuçlarını verdi. 

"23 Projeyle Rekor Yine Okyanus Kolejleri'nde"

2016 yılında yapılan yoğun çalışmalar sonucunda toplamda 23 proje ile Okyanus Kolejleri öğrencileri TÜBİTAK finallerinde yarışmaya hak kazandılar. Finalistler arasında her branşta Okyanus Kolejleri'ni temsil edecek projeler yer almakta.

Okyanus Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da "En fazla proje çalışması yürüten ve En fazla proje ile finale kalan okul" olmanın gururunu taşıyor.

İstanbul Avrupa Bölgesi’nde 5 Projeden 1'i Okyanus Kolejleri'nin 

Her bölgeden 100 projenin seçildiği yarışmada, İstanbul Avrupa Bölgesi’nde 36 okul finale kalmaya hak kazandı. Okyanus Kolejleri 18 proje ile bölgede yer aldı. Tüm İstanbul Avrupa bölgesi okulları içinde  Okyanus Kolejleri, %20'lik oran ile en büyük paya sahip. Bölge sergisinde her 5 projeden 1'i Okyanus Kolejleri'ne ait olacak.

BARGEM Projeler Koordinatörü Duygu Celebcioğlu Yavuz "Çalışmalarımızın her aşamasında bizlere destek olan başta Lise kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman'a, değerli Yönetim Kurulu'na, öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize çok teşekkür ederim." dedi.

Okyanus Kolejleri olarak öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine 22 Mart-25 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek TÜBİTAK finallerinde başarılar dileriz.

2016 TÜBİTAK'ta finale kalan Okyanus Kolejleri projelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Avrupa Bölgesindeki Finale  Kalan Okullar ve Proje Sayılarına buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Duygu CELEPCİOĞLU YAVUZ, Pınar ÇETİN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
10 Mart 2016, Perşembe 17:16
Okunma
:
8.626 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları