Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sağlık Olsun Diyenler Kariyer Konuşmalarında Buluştu
Sağlık Olsun Diyenler Kariyer Konuşmalarında Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri kariyer rehberlik çalışmalarından biri olan Kariyer Konuşmaları, öğrencilerin oluşturduğu Kariyer Kulüplerinin bir organizasyonu.

Her öğretim yılı başlangıcında uygulanan MAPP Kariyer Envanteri sonrasında, öğrenciler yetenek ve hedefleri doğrultusunda özgürce seçtikleri Kariyer Kulüplerinde meslekleri, meslek profesyonellerini ve kendilerini tanıma imkanı buluyor. 18 Şubat Pazartesi Günü Okyanus Kolejleri Halkalı Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü öğrencilerinin "Sağlık Olsun Diyenler Buluşuyor" isimli etkinliği Kariyer Konuşmalarının ikincisi oldu. İlki ise Profesyonel & Potansiyel Hukukçular Buluşuyor olmuştu.

Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübünün etkinliğine öğrencilerimizin davetini kırmayarak katılan konuşmacılarımız:

Acil tıp uzmanı Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu, farmakoloji uzmanı Dr. Burak Önal ve onkoloji uzmanı Dr. Yavuz Dizdar oldu.

Programın sunuculuğunu Avcılar Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü Başkanı Arze Deniz Karaman ile Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü Projeler Sorumlusu Melis Gelen yaptı.

Acil tıp uzmanı Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu "Ne Kadar Acilsiniz?" başlıklı sunumunda acil tıbbını, kendi kariyer öyküsü içinde dünyada ve Türkiye'de acil tıp kültürünü keyifli bir sunumla gençlerle paylaştı. Ardından farmakoloji alanında çalışmalarını yürüten Dr. Burak Önal öğrencilere motivasyon konuşması niteliğinde tıp alanlarını ve tıpta kariyer planlama alternatiflerini enerjik sunumuyla paylaştı. Etkinliğine yemekten soran devam edildi. Türkiye'nin Onkoloji alanında ilk akla gelen tıp insanlarından biri olan Dr. Yavuz Dizdar "Vicdan Hayat Kurtarır" başlıklı konuşmasıyla meslek, etik, sağlıklı yaşam, ekoloji, adalet konularına da değindi.

Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü üyesi 400 öğrencinin dinleyici olarak katıldığı Kariyer Konuşmalarına, dinleyiciler arasında Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray, Genel Müdür Yardımcısı Tarık Atasever, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Özpınar, Halkalı Kampüsümüz İdarecileri Erhan İban, Mehmet Hançer, Demet Ertürk, Gül Çetin, Nesrin Cenkci, Ruken Türkseven, Serhan Şerman, Bölüm Anabölüm başkanlarımız Ömer Açıkyürek, Fusün Gencer, Bora Serhat Çelik bulunuyordu.

Organizasyonun koordinatörlüğünü Avcılar PDR Öğretmenleri Selim Gök ve Feyza Ceylan yürüttü.


Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
19 Şubat 2019, Salı 15:04
Okunma
:
4.002 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
erhan iban / 21 Şubat 2019, Perşembe 15:49
Bu güzel programın okulumuzda gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları