Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Öğrencilerimiz Okulistik Güvencesiyle Türkiye Genelinde LGS Deneme Sınavına Hazırlanıyorlar
LGS hazırlık çalışmalarımız kapsamında 5-6-7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz okulda katılmış oldukları LGS Deneme sınavlarının yanı sıra Türkiye genelinde uygulanan “Okulistik Değerlendirme Sınavına” katılarak deneyimlerini pekiştirecekler.

Bu sınav;

• 5.sınıftan itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanarak öğrencilerin MEB ulusal sınavlarına hazırlık sürecinde pratik ve biyolojik hazırlık yapmasında
  • Öğrencilerin Türkiye geneli içerisindeki yerlerini görme şansına sahip olmasında
  • 5-6 ve 7.sınıflar için hedeflerin belirlenmesi, 8.sınıflar için ise belirlenen hedeflere ulaşılması noktasında çok önemli bir veri olmaktadır.

Sınavların uygulama sayıları ve tarihleri aşağıdaki tablolarda belirtilmiştir.

*Türkiye geneli ilk okulistik sınavımız 5 Aralık 2018 tarihinde 5-6-8. Sınıf öğrencilerimize ;kendi kampüslerinde ve kendi sınıflarında uygulanacaktır.

Okulistik Türkiye Geneli Deneme Sınavı-1 Konu dağılımlarına aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

5.sınıf okulistik -1 Konu Dağılımı için TIKLAYINIZ

6.sınıf okulistik -1 Konu Dağılımı için TIKLAYINIZ