Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılına Hazır
Okyanus Kolejleri 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılına Hazır
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının startını verdi.

Okyanus Kolejleri 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının startını verdi. Bahçeşehir Okyanus Kolejinde yapılan toplantıya: Genel Müdür Sayın Lokman Demiray, yönetim kurulu üyeleri, akademik kadro  ve tüm öğretmenler katıldı.

Toplantı, şehitler anısına saygı duruşuyla başladı. Ardından İstiklal Marşımız okundu. Sahneye çıkan Lokman Demiray, Okyanus Kolejlerinin vizyon hedeflerinden bahsetti. 2004 yılında Sayın Orhan Özbey tarafından kurulan Okyanus Kolejlerinin bugün 25 kampüsüyle öğrencilerine hizmet vermeye devam ettiğini belirtti. Türkiye’nin en çok tercih edilen okulu haline geldiklerini söyleyen Demiray, mottolarının ‘Daima kendini geliştirmek’ olduğunu söyledi.

Öğrenmede motivasyonun çok önemli bir yere sahip olduğunu, öğrencilerin motive edilmesi gerektiğini ve bu bağlamda öğretmenlere büyük iş düştüğünün altını çizdi. Demiray: Yabancı dilin de çok önemli olduğunu, dünya insanı olmanın şartının yabancı dil bilmek olduğunu belirtti.

Sn Lokman Demiray; 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başta Okyanus Kolejleri olmak üzere ülkemizdeki tüm okullara başarı getirmesini temenni ettiğini söyledi.

 Genel Müdürümüzün Konuşma Metninin Tamamı için Tıklayınız.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
22 Ağustos 2016, Pazartesi 16:00
Okunma
:
6.647 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları