Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yavuz Bahadıroğlu Okyanuslu Öğrencilerle Buluştu
Yavuz Bahadıroğlu Okyanuslu Öğrencilerle Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Koleji 4. Kitap Fuarı kapsamında ünlü yazarları ağırlayan Okyanus Kolejleri’ne 5 Ocak 2015 tarihinde Yavuz Bahadıroğlu konuk oldu.

Bu yıl 4.sü düzenlenen Okyanus Koleji Kitap Fuarı’nda her gün ünlü bir yazar konuk oluyor. Geçtiğimiz Aralık ayından Elif Şafak’ı Avcılar, Beylikdüzü ve Bahçeşehir kampüslerinde ağırlayan Okyanus Kolejleri, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü Güneşli Okyanus Koleji’nde araştırmacı yazar Yavuz Bahadıroğlu’nu ağırladı.

Konferans salonunda gerçekleşen söyleşide Yavuz Bahadıroğlu anılarını  hikâyeleştirerek öğrencilerle paylaştı. Yazar olma süreciyle ilgili ilkokul öğretmeninin yönlendirmesi ve babasının desteği hakkında konuşan Yavuz Bahadıroğlu, konferans sonunda öğrencilerin kitapları imzaladı.

“Ne Kadar Çok Okursanız O Kadar Çok Kelimeye Sahip Olursunuz”

Yavuz Bahadıroğlu, yazarlığa başlama serüveninin çok okumaktan ve çok yazmaktan geçtiğini, kendisinin çok okuduğunu ve küçüklükten beri günlük tuttuğunu ifade ederek “Küçüklükten beri yazmaya ve okumaya devam ediyorum. Kelime hazinenizi zenginleştirmenin yolu çok okumaktan geçer. Ne kadar çok okursanız o kadar çok kelimeye sahip olursunuz. Ben kitaplarımı ortalama 13 bin farklı kelime kullanarak yazıyorum.” dedi.

“Büyük İşler Yapmak İçin Azim Şart”

Yavuz Bahadıroğlu Ertuğrul Gazi'nin nasıl büyük bir lider olduğundan yola çıkarak öğrencilerin hayallerinin ötesine geçip  büyük idealler peşinde koşmasını, bunu  gerçekleştirmek için büyük bir yüreğe ve azme ihtiyaç olduğunu bunun da insanın kendi benliğinde saklı olduğunu söyledi. Ertuğrul Gazi'yi Ertuğrul Gazi yapan şeyin onun büyük ideallerinin peşinde azimle yürümesi olduğunu belirterek, bu idealist insanlar sayesinde Osmanoğulları’nın küçük bir beylikten Cihan İmparatorluğuna eriştiğini dile getirdi.

Okyanus Öğrencilerinden Yavuz Bahadıroğlu’na Anlamlı Hediye

Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri kendilerine çok güzel anlar yaşatan, ufuklarını farklı noktalara götüren Yavuz Bahadıroğlu'na ebru sanatı ile yaptıkları tabloyu hediye ettiler.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
06 Ocak 2015, Salı 15:39
Okunma
:
3.371 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları