Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TEOG'da Başarı İçin Okyanuslu Olmanız Yeter!
TEOG'da Başarı İçin Okyanuslu Olmanız Yeter!
  • Paylaş
Türkiye’nin eğitim markası Okyanus Kolejleri 1.TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap veren 17 öğrencisi ile en başarılı okul olmaya devam ederek, tecrübesini bir kez daha ispatladı.

Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleşen 1. aşama TEOG sınavında elde ettiği derecelerle başarı geleneğini bozmayan Okyanus Kolejleri’nin TEOG başarısının altında, 5.sınıftan itibaren başlayan kendisine özgü ‘’Geliştirilmiş Akademik Programı’’ ve etkili sınıf danışmanlığı yatmakta. Tam öğrenme odaklı ölçme değerlendirme faaliyetleri, her öğrenciyi kişisel derecesine hedefleyen rehberlik çalışmaları ve uzman öğretmen kadrosunun TEOG sınav sorularıyla benzer olarak hazırladığı sınavlar ise öğrencileri TEOG sınavlarında bir adım öne taşıyor.

“8 Çok Geç Her Şey 5’te Başlar”

Okyanus Kolejleri’nin TEOG başarı sırrını açıklayan Okyanus Kolejleri Ortaokul Ana Bölüm Başkanı Sabiha Yılmaz, “Okyanus Kolejleri olarak TEOG’a hazırlanacak öğrencilerimiz için ‘8 Çok Geç Her Şey 5’te Başlar’ diyor öğrencilerimizi erken sınavlara hazırlıyoruz. Öğrencilere, 5. sınıftan itibaren TEOG sınav sorularıyla birebir uyumlu ve benzer sorularla her ay düzenli olarak Ne Kadar Öğrendim (NÖS) sınavları uyguluyoruz. Öğrenciler, bu sınavlar ile TEOG sınavına biyolojik ve psikolojik olarak hazır hale geliyorlar. Öğrencilerimiz TEOG sınavına girdiğinde benzer soruları daha önce defalarca çözdüğü için başarıları kaçınılmaz oluyor.” dedi.

Başarıya Giden Yol: Düzenli Takip, Geri Bildirim ve Deneyim

Okyanus Kolejleri’nde 5. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere farklı eğitim programı uygulandığını ifade eden Sabiha Yılmaz, “Deneyimli öğretmen kadromuz ile öğrencilerimizi sınavlara hazırlanırken, düzenli takip, geri bildirim ve çözümü oluşturarak sadece bir öğretmen değil bir danışman oluyoruz adeta. ‘Kişisel dereceni gerçekleştir!’ anlayışıyla rehberlik çalışmalarımızı planlıyoruz. Ve her öğrencimizi çok iyi tanımaktayız. Biz her öğrencimizi çok iyi tanıdığımız için bu doğrultuda yönlendirme çalışmaları yaparız.” dedi.

Sınavlar Değişse de Okyanus Başarısı Değişmez

Okyanus Kolejleri’nde 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan branşa özgü kavram ağlarından oluşan ‘’Konu Özeti Kitapçıkları’’, Okyanus Kolejleri İngilizce eğitiminin farkını ortaya koyan ‘’TEOG Dictionary’’, materyalleri öğrencileri bir adım daha başarıya taşıyor.

TEOG sınavının her ders için kendisine özgü hazırlık gerektirdiği bilincinde olan Okyanus Kolejleri öğrenciyi merkez alan bir eğitim anlayışını benimser. Öğrenciye özgü gerçekleştirilen çalışma programları sayesinde sınav sistemleri değişse de Okyanus Kolejleri başarısı değişmez.

Okyanus Kolejleri Deneme Soruları ve TEOG Soruları arasındaki benzerlikleri görmek için;

Türkçe benzer soruları için tıklayınız.

Matematik benzer soruları için tıklayınız.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi benzer soruları için tıklayınız.

Fen ve Teknoloji benzer soruları için tıklayınız.

İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük benzer soruları için tıklayınız.

İngilizce benzer soruları için tıklayınız.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
02 Ocak 2015, Cuma 02:17
Okunma
:
2.001 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Bora Serhat Çelik / 10 Ocak 2015, Cumartesi 14:45
Örnek alınacak çalışmalar. Tebrik eder, kutlarız.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları