Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Miniklerin Okuma-Yazma Sevinci
Okyanuslu Miniklerin Okuma-Yazma Sevinci
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Güneşli Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri, okuma-yazmaya başlamanın sevincini "Okuyorum" etkinliğinde aileleri ile paylaştılar.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk döneminin bitmesine kısa bir süre kala Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri de okuma-yazma sevinci yaşıyorlar...

Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri 18 Ocak 2013 Cuma günü yapılan "Okuyorum" etkinliğinde yaşadıkları coşkuyu aileleriyle paylaştılar.

1-A, 1-B, 1-C, 1-D ve 1-E Sınıfı öğrencileri ezberledikleri şiir ve şarkılarla anne ve babalarına duygusal anlar yaşattılar. Özellikle söyledikleri İngilizce şarkılarla büyük alkış alan minikler, yabancı dil becerilerini de ispatlamış oldular.

Güneşli Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri de 19 Ocak 2013 Cumartesi günü okulun konferans salonunda şiirler ve şarkılarla okuma ve yazmayı öğrenmelerini kutladılar.

Velilerin de davetli olduğu programda oldukça heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı. Sınıf öğretmenleri okuma ve yazma madalyalarını öğrencilere takarken miniklerin sevinci görülmeye değerdi...

Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf öğrencileri de 24 Ocak 2013 Perşembe akşamı yapılan törenle okuma sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.

1. Sınıf öğretmenlerinden Şenel Uğurel'in yaptığı açılış konuşmasının ardından minikler müzik öğretmenleri eşliğinde şarkı söylediler. Her öğrenci bir harf oldu ve harflerin öyküsünü dile getirdi. Atasözleri, deyimler ve özlü sözleri okuyarak ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler. Okudukları şiirlerle öğretmenlerine teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.

Özellikle "Cumhuriyete Övgü" isimli oratoryo büyük ilgiyle karşılandı. Öğretmenleri tarafından verilen "Okuyorum" madalyası öğrencileri çok mutlu etti.

Öğrenciler etkinliğin sonunda yaptıkları sürpriz ile anne-babalarına duygusal anlar yaşattılar. Her öğrenci anne ve babası için hazırladığı özel sevgi mesajlarını bir video çekimi ile ifade etti.

Öğrencilerimize emek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Ocak 2013, Cumartesi 10:35
Okunma
:
3.528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları