Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Miniklerin Okul Heyecanı
Okyanuslu Miniklerin Okul Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı, Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri için ders zilinin çalmasıyla başladı.

Nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri, kampüs zincirine yeni açılan Ataşehir ve Sancaktepe  şubelerini de dahil ederek, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'na iddialı bir başlangıç yaptı.

Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde Anaokulu ve İlkokul 1. Sınıf öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılına 10 Eylül 2012 Pazartesi günü başladı.

4+4+4 Eğitim Sistemi'nin uygulamaya girmesiyle 60-72 ay arası çocuklar, ilkokul birinci sınıfa “Merhaba” dediler. Oldukça heyecanlı ve istekli olduğu gözlenen minikler, okuldaki ilk günlerini birbirleriyle tanışarak ve eğlenceli aktiviteler yaparak geçirdiler. İlk gün veliler de çocukların okul heyecanına ortak oldular.

4+4+4 Eğitim Sistemi için hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Okyanus Kolejleri’nin uzman öğretmen kadrosu, bir haftalık adaptasyon süresinde minik öğrencilerin okul hayatına en kısa zamanda alışabilmesi için çalışacak.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Eylül 2012, Pazartesi 17:22
Okunma
:
9.373 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları