Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta "Word Formation Show"
Okyanus'ta "Word Formation Show"
  • Paylaş
Güneşli, Beylikdüzü, Bahçeşehir ve Avcılar Okyanus Koleji 10. Sınıf öğrencileri, "Word Formation Show" ile heyecanlı ve eğlenceli bir İngilizce etkinliği yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenciler İngilizce'yi eğlenerek ve yarışma heyecanı yaşayarak öğreniyorlar...

Güneşli Okyanus Koleji'nde 20 Şubat 2013 Çarşamba günü, Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 21 Şubat 2013 Perşembe günü 10. Sınıflar arasında "Word Formation Show" yapıldı.

Kutucuklar halinde harflerin tek tek karışık olarak gösterilmesi ve öğrencilerin harfleri birleştirerek anlamlı bir kelime bulup kartonlara yazmasıyla gerçekleştirilen yarışma oldukça heyecanlı geçti.

Öğrenciler; hem İngilizce bilgilerini sınadılar, hem de eğlendiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 4 grubun katıldığı yarışmayı; Ayşen Kopuz, Utku Taşgülük, Rozerin Konuklu, Ceyhun Gören isimli öğrenciler kazanarak, 30 Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.

Yarışmayı kazanan grup, arkadaşları tarafından da alkışlanarak tebrik edildi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 28 Şubat 2013 Perşembe günü 10. Sınıflar arasında yapılan kelime türetme yarışmasında da, öğrenciler eğlenerek yarıştılar.

"Word Formation Yarışması"nda 2 ayrı grup olarak yarışan öğrencilerden Pelin Özalp, Nur Özdemir, Berfe Çağlar ve Alara İrem Turgut birinci oldu.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de 20 Şubat 2013 Çarşamba günü, 10. Sınıf öğrencileri İngilizce Bölümü'nün düzenlediği Kelime Bulma ( Word Formation ) Yarışması'na katıldılar.

Yarışmanın ilk etabında öğrenciler kendilerine verilen harflerin hepsini kullanarak sadece tek bir kelime bulmaya çalıştılar. İkinci etapta ise kendilerine verilen harflerden anlamlı olacak şekilde bulabildikleri kadar kelime türettiler.

Dört gruptan oluşan yarışmada iki grup berabere kalınca, beraberlik sorusu sorularak birinci grup, arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde seçildi.

Anadolu Lisesi 10-A Sınıfı'ndan Turancan Çelik, 10-B Sınıfı'ndan Fırat Alpaydın, 10-C Sınıfı'ndan Batuhan Sezen ve 10-Dil Sınıfı'ndan Davut Öz'den oluşan grubun birincilik sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler, öğretmenler ve idareciler tarafından tebrik edilerek, Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde de 5 Mart 2013 Salı günü, 10. Sınıf öğrencileri arasında İngilizce Zümresi'nin hazırladığı Word Formation (Sözcük Yapımı) etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte öğrencilerden kartonlara yazılan kelimeleri belli bir zaman içerisinde isim, fiil vb. hallerine çevirmeleri istendi. Yarışmayı, verilen zaman içinde en çok kelimeyi türeten 10 A Sınıfı öğrencisi Ece Kardeş kazandı ve İngilizce Öğretmeni tarafından yeşil kartla ödüllendirildi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Mart 2013, Cuma 11:05
Okunma
:
5.977 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları