Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinde Futbol Turnuvası Heyecanı Yaşandı
Okyanus Kolejlerinde Futbol Turnuvası Heyecanı Yaşandı
  • Paylaş
Tüm Okyanus Koleji kampüsünde Beden Eğitimi zümresince düzenlenen ‘Sınıflar arası Futbol turnuvaları’ Ekim ayı boyunca çekişmeli maçlara sahne oldu.

Okyanus Kolejinin İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde yapılan sınıflar arası futbol turnuvaları spor salonunda, öğle teneffüslerinde yapılan müsabakalar ile sona erdi.

Tüm sınıfların katılım gösterdiği ve eleme usulü gerçekleşen turnuvada, eğlenceli, çekişmeli, mücadeleli ve heyecanı yüksek geçen müsabakalar sonuçlarında şampiyonlar belirlendi. Gerçekleşen bu tür sportif turnuvaların amacı olan, öğrencilerin sosyal aktivitelerde bulunması, sınıflar arası dostluğun kaynaşmasına özen gösterildi. Turnuvaya katılan sınıflardaki öğrencilere vurgulanmak istenen fair play ve dostluk düşüncesine özen gösterildi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencileri ve şampiyon olan sınıfları tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Beden Eğitimi zümresinin kasım ayı süresince düzenleyeceği ‘’Sınıflar Arası Voleybol Turnuvaları’’ nın da aynı amaçlar doğrultusunda yapılmasına özen gösterilecektir.

 

 


Haber
:
Nurkan YANIK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
29 Kasım 2016, Salı 17:08
Okunma
:
12.714 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları