Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri, Dünya’nın en büyük yaratıcılık kutlaması Destination Imagination Global Finals’da!
Okyanus Koleji Öğrencileri, Dünya’nın en büyük yaratıcılık kutlaması Destination Imagination Global Finals’da!
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Öğrencileri,Dünya’nın en büyük yaratıcılık kutlaması DestinationImagination Global Finals’da! Kemerburgaz Okyanus Koleji öğrencileri, Amerika Knoxville’degerçekleştirilecek Uluslararası Yaratıcılık Etkinliği ve Yarışması Olan DestinationImagination’da Türkiye temsilcisi.

İstanbul Kemerburgaz Okyanus Koleji ortaokul kademesinden Banu Uğraş danışmanlığında “D-Insteins” takımı öğrencilerimiz, 15-18 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezinde düzenlenen DestinationImagination Türkiye Finallerinde yarışarak, Dünya’nın en büyük yaratıcılık kutlaması DestinationImagination Global Finals’da “Inside Impact” (Hizmet ile Öğrenme) kategorisinde ortaokul kademesinde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Bu yıl Amerika’nın Knoxville şehrinde 21-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğe, her yıl 17.000'den fazla öğrenci, ebeveyn ve gönüllü katılıyor. Planlanan şenlikler arasında Hedef Hayalcilik Turnuvası, interaktif sergiler, pin ticareti, beceri atölyeleri, uluslararası etkinlikler, işbirlikçi oyunlar ve aktiviteler ve daha fazlası yer alıyor.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyor, DI etkinliğinin temel hedeflerinden biri olarak da iyi eğlenceler diliyoruz.


D-Insteins Öğrencilerimiz:

Setenay Sena KONUKLAR

Tuana Ece GÜL

Azra Sude KARABAĞ

Ahmet Yahya TURHAN

Elif Selin KOZANOĞLU

 

DestinationImagination (DI) Nedir?

DestinationImagination (DI) öğrencilerin bilgi ve yeteneklerini 21. Yüzyıla uyarlayarak yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, öğrencilere geleceğin yenilikçileri ve liderleri olabilmeleri için ilham veren ve gerekli becerilerle donatmayı hedefleyen bir organizasyondur. Öğrencilerin yaratıcı düşünme, anlık problem çözme, grup çalışması ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen dünyanın en büyük yenilikçilik organizasyonu DestinationImagination’da ilk, orta ve lise öğrencileri yarışmaktadır.

Detaylı bilgi için www.diturk.org adresini ziyaret edebilirsiniz.


Haber
:
Duygu Celebcioğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Tarih
:
21 Mayıs 2018, Pazartesi 14:59
Okunma
:
2.013 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları