Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kemerburgaz Okyanus'ta Ödül Gecesi
Kemerburgaz Okyanus'ta Ödül Gecesi
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Kampüsünde düzenlenen ödül gecesinde, 2016 yılında başarı kazanmış öğrenciler ödüllerini aldılar.

4 Haziran Cumartesi günü Kemerburgaz Kampüsünde düzenlenen gece, Okyanus Kolejlerinin başarı gecesiydi. 2016 yılı içerisinde İstanbul, Türkiye ve Dünya başarıları kazanmış olan Okyanus Koleji öğrencileri, 400’ü aşkın kişinin yer aldığı harika bir gecede ödüllerini aldılar. Saat 18.00’da lobi salonunda başlayan gece, ikram sunumlarıyla devam ederken, farklı kampüslerden gelen öğrencilerde birbirleriyle tanışma imkânı buldular.

Saat 19.00 civarında misafirler, öğrenci ve öğretmenler yemek salonuna davet edildiler. Kişilere özel hazırlanmış olan masalar beğeni toplarken, misafirler bu özel günü de fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdiler.

Yemeğin ardından konuklar, konferans salonuna davet edilirken, duyulan heyecan, gurur ve mutluluk her velinin ve öğrencinin gözlerinden okunuyordu. Konukların salona yerleşmesinin ardından, Okyanus Kolejlerinin geçmişten bugüne kadar büyüme süreci ve almış olduğu başarılar sine vizyonda gösterildi. Video sunumunun hemen ardından Sunucu Bora Bey açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Okyanus’un başarılarını anlatırken, törene katılamayan başarı kazanmış tüm öğrencilere de teşekkür etti.

Gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapmak üzere Orhan Özbey sahnedeki yerini alırken, konuşmasında öğrencilerin yeteneklerinden bahsetti. “Her çocuğun içerisinde mutlaka keşfedilecek bir yetenek vardır. Önemli olan bu yeteneği görebilmektir.” Derken, “Eğitimde görevin sadece öğretmende değil, öğrenci de hatta veli de olduğunu ve bunun bilincinde olarak aralarında ortak bir dil oluşturulmalı ve başarıya böyle ulaşılmalı.” Dedi. Eğitim sisteminin eksikliğinden bahseden ve her platformda kendi hayalindeki eğitim sistemini anlatan Orhan Özbey, önümüzdeki yıl daha büyük başarılar alınması temennisi ile konuşmasını tamamladı.

Avrupa Taekwondo Şampiyonluğu, Kenya International Science Olympics Bilimsel Proje Şampiyonluğu, Aziz Sancar Bilim Ödülleri, Lise B Genç Voleybol Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye Tenis Şampiyonluğu vb. gibi daha birçok başarıya imza atan öğrenciler, hem ülkemizde bizi gururlandırırken, hem de dünya çapında bizleri temsil ettiler.

Gecenin sürprizi ise halen Galatasaray forması giyen milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun törene katılması oldu. Öğrencilerin bir hayli ilgi gösterdiği Sabri Sarıoğlu, bu ilgiye teşekkür ederek ve her biri ile fotoğraf çektirerek karşılık verdi. Türkiye ve Dünya çapında ödül kazanmış olan öğrenciler sırayla sahneye davet edilirken, ödüllerini ve hediyelerini Orhan Özbey ve Sabri Sarıoğlu birlikte takdim ettiler.

Okyanus ailesi olarak öncelikle Kurucumuz Orhan Özbey’e, törene katılım gösteren Sabri Sarıoğlu’na, eşsiz birer çocuk yetiştirmiş olan velilerimize, onlara emek veren ve başarıya ulaştıran öğretmenlerimize ve başarılarıyla bizi gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Kuzey Kayahan SARAN
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
06 Haziran 2016, Pazartesi 00:00
Okunma
:
59.797 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
servet gazı / 06 Haziran 2016, Pazartesi 23:29
her alanda en iyi olmayı hedefliyor olmanız ve teşvik etmeniz tebrike sayan

eğitim ve öğretim adına teşekkürler.

fıtrata uygun eğitim modeliniz örnek oluşturuyor
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları