Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İzmir Okyanus'ta Bursluluk Sınavı Yapıldı
İzmir Okyanus'ta Bursluluk Sınavı Yapıldı
  • Paylaş
İzmir Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı’nda öğrenciler Okyanus eğitim kalitesinden burslu yararlanmak için birbiriyle yarıştı.

İzmir'de 2015-2016 eğitim öğretim döneminde öğrencilerini geleceğe hazırlayacak olan İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde 28 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen bursluluk sınavına yoğun katılım sağlandı.  Üç seans şeklinde gerçekleşen bursluluk sınavı Okyanus Kolejleri eğitiminden burslu faydalanmak isteyen öğrencilere fırsat tanıyacak. Öğrenciler burs fırsatı için birbirleriyle yarışırken, velileri ise Okyanus Kolejleri PDR Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik tarafından verilen seminerle Okyanus Eğitim Kalitesi'ni daha yakından tanıdı.

Sonuçlar İnternetten Duyurulacak

İzmir Okyanus Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları 6 Nisan 2015 tarihinde Okyanus Kolejleri web sitesinde duyurulacak. Veliler T.C Kimlik No girişi ile öğrencilerinin sınav sonuçlarına ulaşabilecekler. Ayrıca burs ve İzmir Okyanus Koleji hakkında detaylı bilgiye İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Tanıtım ofisinden,   0232 300 73 73 numaralı telefondan veya mavisehir@okyanuskoleji.k12.tr mail  adresinden ulaşabilirler.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
30 Mart 2015, Pazartesi 11:05
Okunma
:
5.533 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları