Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İncek Okyanus Okul Öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.
İncek Okyanus Okul Öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.
  • Paylaş
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi okulumuzda birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı.

 
 
Törenimize 101 yıl önce bu kutsal vatanı ve Meclisi emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ü, kurucu kahramanları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı.
 
Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle renklendirdiler.
 
Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.
Küçük hanımlar küçük beyler!
   Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız, Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.                           Mustafa Kemal Atatürk

Haber
:
Gözde Karadaş
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Gözde Karadaş
Tarih
:
22 Nisan 2021, Perşembe 15:14
Okunma
:
801 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları