Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Okyanuslular, Dolaşım Sistemini Canlandırdı
Halkalı Okyanuslular, Dolaşım Sistemini Canlandırdı
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji'nde anaokulundan liseye kadar tüm kademe öğrencileri, okulun iç bahçesinde yaptıkları etkinlikte insan vücudundaki dolaşım sistemini oluşturdular.

Okyanus'ta yaparak ve yaşayarak öğreten eğitim çalışmaları devam ediyor...

Halkalı Okyanus Koleji öğrencileri, 20 Şubat 2014 Perşembe günü Beden Eğitimi ile Fen ve Teknoloji öğretmenlerinin katkılarıyla okul bahçesinde "İnsan Vücudu ve Dolaşım Sistemi Modeli" etkinliği yaptılar.

Tüm Kademeler Katıldı

Anaokulundan liseye kadar tüm öğrencilerin katılımı ile yapılan "Dolaşım Sistemi" modeli etkinliğinde; kalbi lise öğrencileri, damarları ise lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri oluşturdu.

İnsan vücuduna anaokulu minikleri, gülen yüze 1. Sınıf öğrencileri şekil verdi.

Kan Akışını Gösterdiler

2. Sınıf öğrencileri ise, damarlardaki kan akışını canlandırabilmek için üzerlerine giydikleri kırmızı tişört (temiz kan) ve mavi tişörtleri (kirli kan) giyip-çıkartarak damarlar arasında dolaştılar.

Modeldeki her bir parçayı oluşturan öğrenciler, zevkli ve bir o kadar da zor etkinliği tamamlamanın neşesi içinde güzel bir eğitim gününü daha geride bıraktılar.

 

 


Haber
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Editör
:
TÜLİN BERFİN ERİNÇ
Tarih
:
21 Şubat 2014, Cuma 13:57
Okunma
:
5.664 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
erdem üzam / 22 Şubat 2014, Cumartesi 12:09
Tebrik Ederim. Çok güzel etkinlik.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları