Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güzel Sanatlar Lisesi'nde Prof Hasip Pektaş Atölye Çalışması Yaptı
Güzel Sanatlar Lisesi'nde Prof Hasip Pektaş Atölye Çalışması Yaptı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi'nin 23 Aralık 2015 Çarşamba günü yapılan "Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" etkinliğine, Işık Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hasip Pektaş konuk oldu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine yönelik 23 Aralık 2015 Çarşamba günü  saat 10.00-12.00 arası yapılan "Ustalarla Tanışma, Ustalarla Çalışma" etkinliğinde, Işık Üniversitesi'nden Prof. Dr. Hasip Pektaş konferans salonunda "Ekslibris" konulu seminer verdi. Seminer sonrasında ise öğrencilerle birlikte atölye çalışması yaptı.

Ekslibris, kitapseverlerin, kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları üzerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu grafik çalışmalarıdır. 

İstanbul Ekslibris Derneği Başkanı ve İstanbul Ekslibris Müzesi Müdürlüğü de yapan ekslibris konusunda kitabı ve bir çok sergisi olan Prof Pektaş, deneyimlerini ve  bilgisini bu etkinlikle Okyanus Kolejleri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile paylaştı.

Bahçeşehir Okyanus Kolejleri kampüsü Güzel Sanatlar Lisesi atölyelerinde gerçekleştirilen etkinliğe,  Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin yanı sıra 8. Sınıf öğrencileri de katıldılar.

Çalışma sonrası kitabını imzalayan ünlü sanatçıya Güzel Sanatlar Lisesi Ana Bölüm Başkanı Zerrin Şen, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Serhat Ünsal ve resim öğretmeni Selda Hilaloğlu çiçek takdime derek, teşekkürlerini ifade ettiler.

 

 


Haber
:
Serhat Ünsal
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Elçin Çakaloğlu
Tarih
:
26 Aralık 2015, Cumartesi 14:01
Okunma
:
2.420 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları