Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Genel Müdürümüz Lokman Demiray Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu
Genel Müdürümüz Lokman Demiray Ortaokul Öğrencileriyle Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray Ortaokul öğrencileriyle buluştu.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesinde uygulanmakta olan Kişisel Gelişim Dersi kapsamında, Mart ayı konusu  ‘Bir Başarı Hikayesi’ içinBeylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman DEMİRAY ile buluştu.

 

Tüm öğrendikleriniz, hayatınızın bir köşesinde karşınıza çıkıyor olacak…

Genel müdür olma yolunda yaşadıkları, edindikleri tecrübeler,karşılaştığı zorluklar ve çözüm yollarını öğrencilere aktaran Lokman Demiray ‘Çok çalışmanın ne kadar önemli olduğu’ üzerinde durarak, Ortaokul öğrencilerinin okul hayatlarında gördükleri tüm derslere hayatları boyunca ihtiyaç duyacaklarını ve bu öğrenilenlerin hayatlarının bir köşesinde karşılarına çıkacaklarını belirtti.

 

Hep daha çok çalıştım!

Meslek hayatında sürdürdüğü görevlerle hiçbir zaman yetinmediğini belirten Lokman DEMİRAY ‘Yaptığım görevleri gerçekleştirdim ve hep daha fazla görevi başarmak istedim ve bu yolda ilerledim’ diyerek, öğrencilerin daha çok ders çalışması, meslek hayatlarında daha başarılı olmak için çok çalışılması gerektiği üzerinde durdu.

 

Siz yapmanız gerekeni yapın, karşılığını elbet alıyor olacaksınız…

Ortaokul Öğrencileri ile başarı hikayesini paylaşan Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman DEMİRAY, ‘sizler hayatınız boyunca yapmanız gereken derslerinizi, işlerinizi ve görevlerinizi tam hakkıyla her zaman yapın. Layığıyla yaptığınız çalışmalarınızın hakkını her zaman alıyor olacağınızdan emin olun.’ Dedi.

Örnek Bir başarı hikayesine sahip olan Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman DEMİRAY, farklı bir sektörden Genel Müdürlüğe uzanan yolculuğunu adım adım ortaokul öğrencilerine aktardı. Mesleki Başarı hikayesini paylaşan DEMİRAY, öğrencilere bu yolda karşılaştığı tüm zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başettiğine yönelik deneyimlerini aktararak konuşmalarına son verdi.

Kişisel Gelişim Dersi Nisan ayında tüm Okyanus Kolejleri Ortaokullarında ‘hobi-fobi’ konusuyla devam ediyor olacaktır.


Haber
:
İbrahim Aslan
Editör
:
Çiğdem Aghazadeh
Tarih
:
27 Mart 2018, Salı 10:52
Okunma
:
1.554 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları