BLOG / ARA
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Sempozyum Aşaması Tamamlandı
 ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında gerçekleştirilen Veli Sempozyum dönemi başarıyla tamamlandı.

Eğitimde En İyiler Ödül sahibi ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da öğrencileri gelecek hayallerine bir adım daha yaklaştırmaya devam ediyor.

Veliler Sahnede!

Kasım ayında başlayan Veli Sempozyum aşamasında 5. ve 8. sınıf öğrenciler hayal ettikleri meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Sempozyum aşaması, alanında uzman velilerin tüm Okyanus Kolejleri'nde kendi mesleklerini detaylı olarak aktardığı bir aşama olmaktadır. Sempozyum aşamasında öğrenciler hayal ettikleri meslekler hakkında bilgi sahibi olma ve soru sorma imkanı bulmaktadırlar. Proje koordinatörü Ortaokul PDR Ana Bölüm Başkanı Çiğdem Ağazade ‘Sempozyum döneminde çok sayıda velimiz projeye destek oldular. Projeye destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.’ dedi.

‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi Meslekte ilk gün aşaması ile yerinde meslek deneyimi 18 Aralık tarihi itibariyle başlayacaktır.

Çiğdem AĞAZADE
Göktuğ Hekimoğlu