Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Ortaokul 6. Sınıf Öğrencileri 1 Mart 2018 Perşembe günü “101 Atasözü 101 Öykü” kitabının yazarı Süleyman Bulut ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

       Fatih Okyanus Koleji 6. Sınıf Öğrencileri kitap etkinliği bünyesinde “101 Atasözü 101 Öykü” kitabının yazarı Süleyman Bulut ile keyifli bir söyleşi yaparak hem yazarımızın hayatı hem de atalarımızdan kalarak, geçmişten günümüze kadar taşınan atasözlerinin nasıl oluştuğunu öğrenmiş oldular. Atasözlerinin hikayelerini yazarımızın heyecanlı anlatımıyla dinleyen öğrenciler, hikayelere ve atasözlerine büyük ilgi duydu.

       Bu kısa söyleşinin ardından yazar, öğrencilerden merak ettikleri soruları sormalarını söyleyerek sorulan soruları cevapladı. Öğrencilerimiz yazara verdiği bilgiler ve göstermiş olduğu emekler için teşekkürlerini sundu. Yazar da öğrencilerin atasözlerine ilgi göstermesini takdir etti ve öğrencilerimizin kitaplarını imzalamasıyla söyleşi sonlandırıldı. Kültürel mirasımızı yeni nesillere böylesine eğlenceli hale getirerek aktarmaya çalışan yazarımıza ve ilgiyle söyleşiye katılan değerli öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Furkan ASAY, Kübra ÖZDEMİR
Tarih
:
02 Mart 2018, Cuma 09:41
Okunma
:
1.028 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları