Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Doğal Hayatı Korumaya Okyanus Desteği
Doğal Hayatı Korumaya Okyanus Desteği
  • Paylaş
Tüm dünyada faaliyet gösteren Doğal Hayatı Koruma Vakfı ile yürütülen "1 Sınıf, 1 Yaşam" sosyal sorumluluk projesine katılan Güneşli Okyanus Koleji öğrencileri sertifikalarını törenle aldılar.

Yaşadığı çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Okyanus Kolejleri'nde, bir sosyal sorumluluk projesi daha amacına ulaştı...

Tüm dünyada faaliyet gösteren Doğal Hayatı Koruma Vakfı "WWF" ile yürütülen "1 Sınıf, 1 Yaşam" sosyal sorumluluk projesine katılan Güneşli Okyanus Kolejli  öğrencileri sertifikalarını törenle aldılar.

19 Aralık 2012 Çarşamba günü Güneşli Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda 10.30-11.30 saatleri arasında gerçekleştirilen törende WWF yetkililerinden Pınar İman ve Selin Devranoğlu, projeye destek olan öğrencilere sertifikalarını verdiler. Törende yaptıkları sunumla da öğrencileri bilinçlendirerek, önemli tavsiyelerde bulundular.

Güneşli Okyanus Koleji öğrenci ve öğretmenleri yaptıkları bağışlarla her sınıf için ülkemizdeki nesli tükenen hayvanları koruma amaçlı bu projeye destek verdiler. Türleri yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan orfoz, saz kedisi ve deniz kaplumbağası türlerinden birini seçerek WWF'in "Evlat Edinme" projesinin bir parçası oldular. 

Pınar İman'ın yaptığı sunumla öğrenciler bu hayvanlar hakkında daha detaylı bilgi edinip, türlerin korunabilmeleri için bireysel olarak üstlerine düşen sorumluluklar hakkında bilinçlendiler.

Güneşli Okyanus Koleji öğrenci ve öğretmenleri "1 Sınıf, 1 Yaşam" projesine ek olarak WWF'in "Türkiye'nin Canı" kampanyasına da destek vererek bağışta bulundular. Teşekkür sertifikasını Güneşli Okyanus Koleji adına projenin koordinasyonunu gerçekleştiren Matematik Öğretmeni Mine Kepekçi aldı. Böylelikle Okyanus Koleji öğrencileri, www.turkiyenincani.org/bagiscilar/  sayfasındaki yerini almış oldu.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Aralık 2012, Pazartesi 14:38
Okunma
:
3.707 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları