Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bu Gecede Her şey SÜRPRİZ
Bu Gecede Her şey SÜRPRİZ
  • Paylaş
Okyanus'un yetenekli öğrencileri, usta sanatçılarla aynı sahneyi paylaşacak olmanın heyecanı içinde...

11 Mayıs 2011 Çarşamba Günü, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda, dünyaca ünlü sanatçılar sahne alacak. Geleceğin sanatçıları olacak Okyanus Koleji öğrencileri, performanslarını usta sanatçılar eşliğinde ve Haliç Salonu Sahnesi’nde sergileyecek.

Dünyaca ünlü jaz ve vurmalı çalgılar ustası Okay TEMİZ, keman denilince akla gelen, ilk usta isimlerden Nedim NALBANTOĞLU, usta gitar virtüözü Vedat SAKMAN ve dünyaca ünlü ritim sanatçısı Yamer THIAM’ın öğrenciler ile birlikte konser vereceği gecede büyük süprizler yaşanacak.

Gençlerin hayran olduğu Özge BORAK'ın sunuculuğunu üstleneceği organizasyonda, bir de şarkılarıyla geceye renk katacak Funda ARAR konseri yer alacak.

Okyanus Kolejleri’nin, 2. Sınıf ve üst kademelerinde eğitim alan öğrenci ve velileri için düzenlediği büyük geceye katılım, sadece davetiye ile gerçekleşecektir.

Başvuru talebine göre sınırlı sayıda olacak katılım ve davetiye için, velilerin okul yöneticileri ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Funda ARAR Kimdir?

1975 yılında Ankara'da doğdu. İlk öğrenimini Ankara'da, orta ve lise öğrenimini babasının görevi nedeniyle Muğla ve Adapazarı'nda tamamladı. Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Funda Arar, ilkokul 3. sınıftan itibaren mandolin ve solfej dersleri almaya başladı.1992 Yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı sınavını ilk 5'in içine girerek kazandı. Okulu bitirdikten sonra iki yıl boyunca müzik öğretmenliği ve sahne çalışması yaptı.

Funda ARAR hakkında detaylı bilgi için tıklayınız!

 

Özge BORAK Kimdir?

14 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. 8 yaşındayken açılan bir sınavla Şehir Tiyatroları çocuk bölümünü kazanarak sanat hayatına attı.

Özge BORAK hakkında detaylı bilgi için tıklayınız!

 

Okay TEMİZ Kimdir?

1939 yılında İstanbul’da doğan sanatçı Türk müziği ile ilgili ilk tınıları musiki eğitimi almış annesi Naciye Temiz’den aldı. Yine annesinin desteği ile Ankara Klasik Müzik Devlet Konservatuarında vurmalı çalgılar ve timpani eğitimi aldı. 1955’te profesyonel müzik yaşantısına adım attı. 1957-1959 yıllarında tophane sanat enstitüsünde eğitim çalışmalarını sürdürmüş ve buradaki eğitimi sayesinde kendine has karakterleri ve tınıları olan davulunu kendisi yapmıştır...

Okay TEMİZ hakkında detaylı bilgi için tıklayınız!

 

Nedim NALBANTOĞLU Kimdir?

1966 Kırklareli doğumlu Nalbantoğlu konservatuarı’daki klasik keman eğitiminden sonra Paris’e gider. Yıllarca Paris National Jazz Orkestra’nın birinci kemanı olarak çalışır ve geniş bir hayran kitlesine ulaşır...

Nedim NALBANTOĞLU hakkında detaylı bilgi için tıklayınız!

 

Vedat SAKMAN Kimdir?

VEDAT SAKMAN 1949 yılında Konya'da doğdu. Profesyonel müzik yaşamına,müzisyen bir babanın oğlu olarak,İzmir'de lise çağlarında başladı. İlk çaldığı enstrüman davul oldu. Daha sonra gitarla tanıştı. 70'li yılların,bir grup oluşumu içinde şarkılar yapma ruhu, müzik yaşantısında belirleyici oldu. Grup Doğuş ile 12 yıllık beraberliği oldu...

Vedat SAKMAN hakkında detaylı bilgi için tıklayınız!

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Nisan 2011, Çarşamba 16:48
Okunma
:
12.079 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları