Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Anadolu Lisesi ''Başarıyı Takip Ediyor ve Ödüllendiriyoruz''
Beylikdüzü Okyanus Anadolu Lisesi ''Başarıyı Takip Ediyor ve Ödüllendiriyoruz''
  • Paylaş
Genel sınav başarı sıralaması dışında 'kişisel performansını en iyi arttıran öğrenciler de ödüllendiriliyor. Öğrencilerimiz ödüllerini okul müdürü Seval Yüksel'in elinden, müdür yardımcısı Taner Alçın ve okul rehber öğretmenleri Ayşe Mİne Ertemiz ve Yusuf Kenan Yılmaz eşliğinde 16 Aralık 2019 Pazartesi günü aldılar.

Öğrencinin akademik yönden güçlü ve geliştirmesi gereken yönlerini izleme imkânı veren Pusulam, her bir öğrencinin ders bazında performans değerlendirilmesi anlamına gelen Frekans Raporu da oluşturuyor. Okyanus Kolejleri Ölçme Değerlendirme Bölümü (ÖDB) öğrencilerimizin başarısını; Türkiye genelinde, okul bazında, sınıf seviyesinde, derslik düzeyinde Frekans ile raporluyor. Öğrencilerimizin tam öğrenmesini ve kişisel derecesini yapması için tasarlanan bu yapay zekâ, öğrencinin akademik gelişimini paydaşların (öğrenci, veli, öğretmen, rehberlik, okul yönetimi) ekranlarına yansıtıyor.

Yüzlerce konu ve binlerce testten oluşan bu başarı değerlendirme sistemin tek bir amacı var: Öğrencimizin kazanabileceği en doğru üniversiteyi kazanmasını sağlamak. Binlerce öğrencinin sınav sonucuna göre sıralandığı listeler dışında, 'kişisel performansını en iyi arttıran' öğrencilerin fark edilmesi ve onlara dönüt verilmesi için yürütülen bu ödül sisteminde başarı öğrencinin bireysel performansını yükseltmeye motive ediyor.

Yüzlerce konu ve binlerce testten oluşan bu başarı izleme ve değerlendirme sürecinin tek bir amacı var: Öğrencimizin kazanabileceği en doğru üniversiteyi kazanmasını sağlamak.


Haber
:
Gamze Uyar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mine ERTEMİZ
Tarih
:
02 Ocak 2020, Perşembe 14:59
Okunma
:
605 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları