Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıflar Okyanus Channel'da 'Free To Speak' Günü
Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıflar Okyanus Channel'da 'Free To Speak' Günü
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul 5. Sınıf öğrencileri 27 Aralık Cuma günü haftanın Okyanus Channel etkinliğini gerçekleştirdiler.

İngilizce sunumlarındaki konularını kendileri belirleyerek yola çıkan öğrenciler, çeşitli konulardaki fikirlerini arkadaşlarıyla paylaşarak ilgi çekici bir etkinliğe imza atmış oldular. 5A sınıfından Su Sürmeli yaklaşan sınav haftası ve öncesinde yapılacaklardan, Emre Aslan da İstanbul’un hava durumu hakkında konuştu. 5B sınıfından Derin Yılmaz kitap okumanın kazandırdığı faydalara dikkat çekti. 5C sınıfından Efsanur Gündüz resim yapma sanatı hakkında bilgiler verdi ve yine aynı sınıftan Harun Atay ise yeni yıl dileklerinden bahsederek konuşmalarına renk kattı. 5D sınıfından Ahmet Toprak Güvenir vizyondaki filmler hakkında bilgilendirme yaparak izleyicilerin ilgisini kazandı. Her konuşmacıyı büyük alkışlar ile destekleyen izleyicilerimize ve İngilizce sunumları ile etkinliğimizde görev almış olan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin İngilizceyi, dinleme, anlama ve konuşma becerisine büyük katkı sağlayan etkinliğimiz, hem eğitici hem de eğlendirici olmaya devam edecektir.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
31 Aralık 2019, Salı 13:16
Okunma
:
598 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları