Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Antalya Okyanusta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kutlandı
Antalya Okyanusta 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kutlandı
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü bir dizi etkinlikle kutladı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Antalya Okyanus Koleji öğrencileri hayvan dostlarını unutmadılar. Gün boyunca hayvanları korumanın önemine dikkat çekici çalışmalar yaptılar.

Hollanda ‘da kurulan Hayvanları Koruma Federasyonun 4 Ekim tarihini “ Hayvanları Koruma Günü” ilan etmesiyle her yıl ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında hayvanların önemi vurgulanıyor. Bizde Okyanus Koleji olarak etkinliklerimizle dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz.

4 Ekim ‘Dünya Hayvanları Koruma Günü ‘ kapsamında öğrencilerimize yönelik hayvan sevgisi bilincinin oluşturulması amacıyla “Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi “ konulu çeşitli etkinlikler ve panolar düzenledik. Etkinlikte; hayvanların faydaları, hayvanlara nasıl davranılması gerektiği konularında çeşitli sunumlarda yapılarak öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Sorumluluk, empati, işbirliği, sevgi, hoşgörü ve paylaşma gibi kavramları da hayata geçirdiğimiz bu etkinliğin sonunda, hayvan sevgisini yüreklerinde yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Deniz ÖZTÜRK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Deniz ÖZTÜRK
Tarih
:
04 Ekim 2016, Salı 17:25
Okunma
:
7.499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları