Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | 7. ve 8. Sınıflar'ın Gezisi
7. ve 8. Sınıflar'ın Gezisi
  • Paylaş
Güneşli ve Bahçeşehir Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri çeşitli liseleri ziyaret ederken, Güneşli Okyanus Koleji 7-A Sınıfı öğrencileri de UBAM'ı gezdiler.

Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencilerinin gezileri devam ediyor...

Güneşli Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri SBS Motivasyon Gezileri çerçevesinde 4 Ocak 2012 Cuma günü; Avcılar Okyanus Koleji Proje ve Fen Lisesi, Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi ve Dede Korkut Anadolu Liseleri'ni ziyaret ederek lise heyecanını yaşama fırsatı buldular.

OGES Sorumlusu Selfiraz Çoruhlu ve Rehber Öğretmen Özge Çavuşoğlu Pazarcık eşliğinde gerçekleştirilen gezide öğrenciler; okulların laboratuvar, müzik odaları, resim atölyeleri ve spor salonlarını gezdiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri de, 27 Aralık 2012 Perşembe günü Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi'ni, 28 Aralık 2012 Cuma günü de Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler bu gezilerde, lise tercihleri konusunda verecekleri karar için gözlem yapma şansı buldular.

Güneşli Okyanus Koleji 7-A Sınıfı öğrencileri ise, 2 Ocak 2012 Çarşamba günü Avcılar Okyanus Koleji Kampüsü'nde bulunan Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne (UBAM) gittiler.

Gezide dünyanın oluşumu ve gezegenler ile ilgili kısa film izleyen öğrenciler, daha sonra gözlem evine çıkarak gökyüzünü gece teleskobu ile gözlemlediler.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Ocak 2013, Pazartesi 13:31
Okunma
:
7.118 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları