Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | "Çanakkale'den Gerçek Hikayeler" Okyanus'ta Canlandı
"Çanakkale'den Gerçek Hikayeler" Okyanus'ta Canlandı
  • Paylaş
Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü kapsamında Avcılar ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde gerçekleştirilen sunum, öğrencileri büyük destanın yaşandığı o günlere götürdü.

Okyanus Kolejleri, Türk tarihinin kilometre taşlarından biri olan ve her yıl 10-18 Mart Haftası'nda kutlanan Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü'nü çeşitli etkinliklerle karşıladı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 8 Mart 2013 Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte, Çanakkale'de vatan uğrunda canlarını feda eden şehitlerimiz anıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü kapsamında düzenlenen programa, Çanakkale muharebe alanlarında uzun süre rehberlik yapmış olan Güneşli Okyanus Koleji Tarih Öğretmeni Özhan Bayram konuk oldu.

Mehmetçiğin destansı mücadelesinin görsellerle desteklenerek anlatıldığı sunum, öğrencilere duygulu anlar yaşattı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de Tarih Zümresi tarafından 8 Mart 2013 Cuma günü düzenlenen "Çanakkale'den Gerçek Hikâyeler" temalı etkinlikte, yine Özhan Bayram'ın sunumunu öğrenciler dikkatle ve ve saygıyla izlediler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mart 2013, Pazartesi 10:27
Okunma
:
2.904 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları