Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yazarım İle Söyleşi Nurdan Bağrıaçık
Yazarım İle Söyleşi Nurdan Bağrıaçık
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri “Okuma Zamanı” projesi kapsamında 5.sınıf öğrencilerinin Fen Okuryazarlık becerisini geliştirmek için Eylül ayında okudukları Kırmızı Teleskop kitabının yazarı Nurdan BAĞRIAÇIK ile tüm okullarımızda online söyleşi gerçekleştiriyoruz…

”Gökyüzüne bak! İster kırmızı teleskopundan, ister sonsuzluğa açılan pencerenden. Belki bir galaksi keşfedersin, belki bir kuyruklu yıldız…’’ diyordu Kırmızı Teleskop kitabında, yazarımız Sayın Nuran BAĞRIAÇIK.

Okyanus Kolejleri “Okuma Zamanı” projesi kapsamında Eylül ayında 5.sınıflarımız Kırmızı Teleskop isimli kitabı okudular. Okyanus Kolejleri Fen Bilimleri zümresi olarak öğrencilerimize bu kitabı okutmamızdaki temel amacımız onların fen okuryazarlığı becerilerini kazandırma çalışmalarına katkı sağlamaktır.Bu beceriye sahip olan bireyler bilgiye ulaşmada ve kullanmada, problem çözmede, Fen ve Doğa ile ilgili sorunlara etkin çözümler üretebilmektedirler.

Kırmızı Teleskop yazarı Nurdan Bağrıaçık ile bu bağlamda Ekim ayında tüm okullarımızda online söyleşi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu etkinlik ile öğrencilerimizin merak ettiği, keşfetmek için heyecanlandığı Dünya ve Evren öğrenme alanı ile ilgili merak ettiklerini sorarak hayallerindeki sorulara cevap buluyorlar ve uzayı gözlemleyebilmenin onlar için mümkün olduğunu keşfediyorlar.

Fen’le düşün, Fen’le eğlen!..


Haber
:
Semih İNAN
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
14 Ekim 2021, Perşembe 11:19
Okunma
:
604 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları