Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yazarım İle Söyleşi Almila Aydın
Yazarım İle Söyleşi Almila Aydın
  • Paylaş
Bir tesadüf sonucu, kitaplarla arası hiç de iyi olmayan Mert’in eline eski bir kitap geçer. Kitabın ne adı ne de yazarı bellidir. Sayfalarının arasında bir de tiyatro bileti vardır. Bunun üzerine Mert kitabın ve biletin, kaybeden kişi için önemli olduğunu düşünerek sahibini aramaya karar verir.

Bu sırada kitaptan sanki canlı bir varlıkmış gibi söz eden İdil’le tanışır ve birlikte kitabı incelemeye başlarlar. Kitabı okudukça ise kimi tuhaflıklarla karşılaşırlar. Çözülmeyi bekleyen bilmeceler, şifreli notlar ve ipuçları art arda gelmektedir. Mert zaman geçtikçe kitabın sırlarla dolu olduğunu düşünür. Üstelik böyle düşünen yalnızca kendisi değildir. İdil’in baş belası kuzini Nesli’yle, Mert’in sınıf arkadaşı sinir bozucu Sarp’ın da aralarına katılmasıyla heyecan dolu ve ilginç olaylar birbirini izlemeye başlar.

Tüm beşinci sınıflarımızı bu maceradaki esrarengiz kelimeleri ve şifreleri oluşturan yazar Almila Aydın ile söyleşi için 21-22-23-24 Mart tarihlerinde zoom üzerinden saat 18.30'da söyleşimize davet ediyoruz.


Haber
:
Kübra ER
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
26 Mart 2022, Cumartesi 10:42
Okunma
:
618 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları