Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | OKYANUS KOLEJLERİNDE MATH LEAGUE HEYECANI BAŞLADI
OKYANUS KOLEJLERİNDE MATH LEAGUE HEYECANI BAŞLADI
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, öğrencilere matematiği severek öğretmeyi hedeflerken bilgilerini uluslararası bir platformda değerlendirmek için öğrencilere fırsatlar sunmaktadır.

Uluslararası Matematik Ligi “Math League Yarışması’’ Amerika ve Kanada başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinde International Matematics League (Uluslararası Matematik Ligi) tarafından düzenlenen bir matematik yarışmasıdır. Öğrencilerin ‘’İngilizce ve Matematik’’ becerilerini ölçen, kendilerini diğer ülkelerdeki öğrencilerle kıyaslama fırsatı sağlayan “Math League-High School Contest” altı sınavdan oluşuyor.

Math League Yarışması’nda geçtiğimiz yıllarda okulumuz dünya birinciliği ve ikinciliği kazanarak başarıyı bır gelenek haline dönüştürmüştür. Okyanus Koleji öğrencileri bu senede yüksek bir katılımla sınav sürecine dahil olmuşlardır. Tüm şubelerimizde toplamda 413 öğrencimiz 18 Ekim Salı günü Uluslararası Matematik Ligi Yarışması’nın 1. etabına katılmıştır.

Yapılan değerlendirme sonucunda Adana Okyanus Koleji dünya sıralamasında 5. sırada yer almıştır.

Emeği geçen tüm lise kademesi matematik öğretmenlerimize, desteğini esirgemeyen BARGEM sorumlularına ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizle gurur duyuyor, sınavda gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
23 Kasım 2022, Çarşamba 11:30
Okunma
:
476 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları