Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokulunda Başarı Dostu Çalışma Sistemi
Okyanus Kolejleri Ortaokulunda Başarı Dostu Çalışma Sistemi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokullarında ‘Okyanus Kolejleri Başarı Dostu Çalışma Sistemi’ kapsamında her sınıf düzeyinin yaş grubuna uygun olacak şekilde planlanan ders içerikleri ve ders dışı faaliyetler ile öğrencilerimize çalışma davranışı kazandırmak, verimli çalışma alışkanlıklarını öğrenmelerini sağlamak, öz düzenleme becerilerini geliştirmelerine destek olmak ve akademik anlayışlarını geliştirmeyi amaçlamaktayız.

Okyanus Kolejleri öğrencilerinin akademik sorumluluklarının farkında, kendini keşfetmiş, nasıl daha hızlı öğrenebildiğini ve kendisi için en doğru çalışma davranışının ne olması gerektiğini bilen bireyler olması hedefiyle tüm çalışmalarımızı planlamaktayız. Ortaokul öğrencilerinin Dengeli Ödev Sistemi ile planlama becerileri kazanmaları ve öğrenmelerini pekiştirmeleri sağlanır. Eylül ayında tüm sınıflarımız için tasarlanan çizelge ve formlar ile de öğrencilerimizin hedef belirlemelerini, öz düzenleme ve öz farkındalıklarını sağlamaları için kendilerini takip etmeleri, dengeli ödev sistemini alışkanlık haline getirmeleri, hedef belirlemenin önemini kavraması amaçlanmıştır. Öğrencilerimizi başarıya götüren, kendilerini fark etmeleri için destekleyen, kişisel farklılıkların farkında olup kendine özgü öğrenme yöntemlerini bilen, öğrenmeyi aktif bir süreç olarak algılayan bireyler olarak desteklemek öncelikli hedefimizdir.

 


Haber
:
Yıldız ÖZGÜR GÜREL
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
09 Ekim 2021, Cumartesi 14:52
Okunma
:
1.184 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları