Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Bilimsel Proje Çalışması Yürüten 657 Öğrencisiyle Türkiye Rekoru Kırdı
Okyanus Kolejleri Bilimsel Proje Çalışması Yürüten 657 Öğrencisiyle Türkiye Rekoru Kırdı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında 158 Lise, 173 Ortaokul olmak üzere toplam 331 Bilimsel Proje çalışması yürüten 657 öğrencisiyle Türkiye rekoru kırdı.

Tüm kampüslerimizde proje çalışmalarına ilgi duyan öğrencilerimiz Ekim ayından bu yana proje konularını belirleyerek çalışmalarını tamamladılar. Sadece Okyanus Kolejinde bulunan BARGEM biriminin desteğiyle proje yapmayı öğrenen öğrencilerimize konularıyla ilgili branş öğretmenleri de Proje Danışmanı olarak destek verdiler. 

BARGEM tarafından Üniversiteler ve Okyanus Koleji arasında yürütülen işbirliği anlaşmaları sayesinde hem lise hem de ortaokulda çok sayıda öğrencimiz proje çalışmalarını üniversite ortamında akademisyenlerin de desteğiyle gerçekleştirme fırsatı buluyorlar. Birçok öğrencimiz ise çalışmalarını okulumuzda bulunan üst düzey Bilim ve Teknoloji laboratuvarını kullanarak ve farklı sanayi kuruluşlarının ARGE laboratuarlarından destek alarak gerçekleştiriyorlar.

Okyanus Kolejleri,  Fen bilimleri, Matematik ve Sosyal bilimler alanında TÜBİTAK, ULUSLARARASI PROJE YARIŞMALARI VE BİLİM FUARLARINA yönelik bu sene ürettiği 331 proje ile zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tüm proje ekibi öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Şubat 2019, Salı 16:26
Okunma
:
1.522 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları