Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Spor Kulübünden Milli Takıma
Okyanus Koleji Spor Kulübünden Milli Takıma
17 Yaş Altı Küçük Erkek Milli Takımımız, 03-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek U17 Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası’nda sahne alacak. Türkiye U17 milli takımını oluşturan oyuncular arasında Okyanus Koleji Spor Kulübü sporcularından  Ataberk Gümüşsoy’a da kadroda yer verildi.

Voleybola Okyanus Koleji Spor kulübünde başlayarak, pasör mevkiinde görev yapan ve milli takım seviyesine kadar yükselen sporcumuzu, ülkemizi temsil etme hakkı kazanmasından ve bizlere yaşattığı bu gururdan dolayı Okyanus Kolejleri olarak tebrik eder, Balkan Şampiyonasında hem sporcumuza hemde milli takımımıza başarılar dileriz.

U17 Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası’nda gruplar ise şu şekilde:
A Grubu: Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan, Moldova

B Grubu: Türkiye, Romanya, Karadağ

Millilerimizin B Grubu’ndaki maç programı şu şekilde:

04 Temmuz 2019, Perşembe

TSİ 20.00 Karadağ – Türkiye