Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Pearson İşbirliği
Okyanus Koleji Pearson İşbirliği
  • Paylaş
Anaokulu ve ilkokulda UPGRADE, Ortaokulda P-wise, Lisede KEYS ve Tüm kademelerde uygulanan YETENEK SİSTEMİ Pearson Assured tarafından Akredite edildi.

2004 yılından bu yana eğitimin Türkiye markası olmanın sorumluluğuyla sağlam adımlarla, başarıyla ilerleyen Okyanus Kolejleri, okul öncesinden liseye, eğitim alanında ürettiği nitelikli eğitim- öğretim hizmetleri ve sektörüne örnek çalışmalarıyla, dünya çapında tanınan PEARSON ASSURED kalite güvence sistemine dâhil oldu.

 

Eğitim dünyasındaki başarısının devamı ve üstünlüğünün kalıcılığı için sistemler oluşturan Okyanus Kolejleri, uluslararası tanınırlığı ve geçerliliği olan Pearson Assured ’in kalite sürecini kampüslerinde işletiyor.

 

Okyanus Koleji, sektöründe elde ettiği tecrübeleri özümsemiş, paydaşlarına değer katan, sürekli gelişimi destekleyen, yenilikçi ve özgün uygulamalarla gelecek için yol gösteren bir eğitim kurumu. Bu misyonda bünyesinde yürüttüğü uluslararası kalite standartlarına sahip eğitim ve öğretim programları ile mümkün olmaktadır. Öğrenmeyi öğrenen öğrencilerimiz Dünya’nın her yerinde balık tutabilen insanlar olarak yetişiyorlar.

 

Pearson ’la Başarı Üreten Sisteme Objektif Bakış

Okyanus Koleji eğitim programlarındaki kalite standartlarını daha da arttırarak hem öğrencilerin uluslararası fırsatlara daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak hem de akademik personelin kurumsal çalışma kültürüne katkıda bulunmak adına Pearson Assured kalite sürecine katıldı. İlgili süreçte yapılan ve yapılacak olan bağımsız denetim ile birlikte kurumsal yönetim, öğrenimin yönetimi ve ölçme değerlendirmenin yönetimi analizlerinin ardından Okyanus Koleji, Pearson Assureddenetimini başarı ile geçerekdünya çapındaki 5400 akredite kurumun yer aldığı Pearson Assured Akreditasyonuna dahil oldu.

 

Okyanus Kolej’inin, UPGRADE, P-wise, KEYS ve YETENEK programlarının Pearson Assured Uluslararası Akreditasyon Sistemi’ne dâhil olması ile birlikte, mevcut kurum performansının korunması ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu 21. yüzyıl becerilerinin edinilmesi amaçlanmaktadır.

 

Pearson Assured nedir?

Dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi Pearson tarafından geliştirilen, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi ve akreditasyon sistemidir. Bu akreditasyona sahip eğitim kurumlarının öğrencileri, uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar. Yaklaşık 100 ülkede eğitim çözümleri alanında faaliyet gösteren Pearson tarafından sağlanan kalite güvencesi ve akreditasyon hizmeti, gelişen dünya standartlarına göre geliştirilmekte ve uluslararası düzeyde kabul görmektedir.

 

Pearson Assured Sertifikası’nı kimler alabilir?

Pearson Assured tarafından yürütülen kurumsal akreditasyon sürecini tamamlamış Okyanus Koleji’nin akredite edilen UPGRADE, P-wise, KEYS ve YETENEK programlarını başarı ile tamamlamış öğrenciler uluslararası tanınırlığı olan 'Pearson Assured Akreditasyon Sertifikası' alabilme hakkına sahiptirler.

 

Pearson Assured neden önemlidir?

  • Öğrenciler, başarıyla bitirdikleri programın “Pearson Assured” tarafından akredite edilmiş, dolayısıyla da kalite güvencesi sağlanmış bir program olduğunu gösteren bir sertifika almaya hak kazanacaklardır.
  • Söz konusu sertifika, öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır.
  • Pearson, dünya çapında 1000’den fazla kurum ile birlikte çalışmaktadır. Özellikle İngiltere’de, ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütmektedir.
  • Sertifika alan öğrenciler bu belgeyle bahsedilen bölgelerdeki okullara kabullerinde, iş başvurularında ve kariyerlerine devam etmelerinde önemli bir desteğe sahip olacaklardır.

Haber
:
Ömer AÇIKYÜREK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
20 Şubat 2019, Çarşamba 11:39
Okunma
:
4.524 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları