Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencilerinin Math League Başarısı
Okyanus Koleji Öğrencilerinin Math League Başarısı
  • Paylaş
Her yıl lise ve ortaokul kademesinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası en prestijli matematik organizasyonu olan ”Math League (Matematik Ligi)” sonuçları açıklandı. Bu sene yarışmaya başta Kanada ve ABD olmak üzere dünyanın her yerinden çok sayıda öğrenci ve okul katıldı.

Math League’de 6 sınavın toplam değerlendirmesi neticesinde, Okyanus Koleji lise kademesinden yarışmaya katılan 7 öğrencimiz HIGH SCORING STUDENTS listesinde yer almaya hak kazanarak okulumuzu ve ülkemizi gururlandırdı.

Sınava katılım gösteren öğrencilerimize Katılım Belgeleri, High Scoring Students listesinde yer alan 7 öğrencimize ise Başarı Belgeleri okullarımızda yapılan törenle teslim edildi.

Öğrencilerimizle gurur duyuyor, sınavda gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen tüm lise kademesi matematik öğretmenlerimize, desteğini esirgemeyen BARGEM sorumlularına ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz.
 


Haber
:
Yeşim DEMİRBAY
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
10 Haziran 2022, Cuma 13:30
Okunma
:
2.248 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları