Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde
Okyanus Koleji Öğrencileri 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde
  • Paylaş
Okyanus Koleji Öğrencileri 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde Okullarını Başarı İle Temsil Ediyorlar.

50. TÜBİTAK Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması Türkiye finalleri tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu yıl Türkiye genelinde 16679 proje başvurusu arasından 12 bölgeden 12 farklı kategoride seçilen en iyi 220 proje 08 - 12 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara’da birbirleri ile kıyasıya yarışıyor.

İstanbul Avrupa Bölgesi’ nde Kimya kategorisinde başvuru yapan 110 proje arasından ‘Üvez Meyvesi Atıklarından Doğal Yenilebilir Biyofilm Yapımı’ isimli projeleriyle birincilik elde eden Sudenur GÜNTEKİN ve Simay Su KUMBASAR, Tarih kategorisinde ise 134 proje arasından ‘İşgal Gölgesi Altında İstanbul Sokakları’ isimli projeleriyle birincilik elden Rana DEMİRCAN ve İnci Naz OLCAYTO Türkiye Finallerinde Okyanus Kolejini başarıyla temsil ediyorlar. Final sergisi boyunca öğrencilerimize Fatih Kampüsümüzden Sibel MERİÇ ve Bahçeşehir kampüsümüzden Selin YENİCE proje danışmanları olarak destek veriyorlar.

Öğrencilerimiz Ankara Congeresium’da gerçekleştirilen organizasyonda 4 gün boyunca proje çalışmalarını jürilere ve tüm katılımcılara sunarak okullarına derece ile dönmeyi hedefliyorlar.

Öğrencilerimize TÜBİTAK Türkiye finallerinde başarılar diler ve onlara desteklerini eksik etmeyen danışman öğretmen ve BARGEM danışmanlarına teşekkür ederiz.

50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; 12 Nisan 2019 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak kapanış ve ödül töreniyle sona erecektir.


Haber
:
Mehmet ÇAKMAK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
10 Nisan 2019, Çarşamba 16:03
Okunma
:
2.632 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları