Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Öğrencileri 18 Proje ile ‘Üsküdar Üniversitesi 6. Bilim ve Fikir Festivali’ nde Zirvede!
Okyanus Koleji Öğrencileri 18 Proje ile ‘Üsküdar Üniversitesi 6. Bilim ve Fikir Festivali’ nde Zirvede!
  • Paylaş
Üsküdar Üniversitesi tarafından bu yıl 6. sı düzenlenen Bilim ve Fikir Festivali kapsamında lise öğrencilerine yönelik İCAT ÇIKAR yarışmasında Okyanus Koleji öğrencileri toplamda 18 proje ile finale davet edildi.

Öğrencilerimiz, 18 Nisan tarihinde, Sağlık Bilimleri, Fen ve Teknoloji ve Sosyal Bilimler alanlarındaki projelerini sunmak için jüri karşısına çıktılar. Üsküdar Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan jüriye, sözlü sunum ve poster sunumu şeklinde projelerini aktaran öğrencilerimiz, toplamda 335 başvuru arasından final sergisine seçilmenin gururunu yaşadılar.

19 Nisan’daki ödül töreni,İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ ın yapmış olduğu açılış konuşmaları ile başladı.

Gerçekleştirilen ödül töreninde, öğrencilerimiz, yarışmaya davet edilen 129 proje arasından,Sosyal Bilimler alanında 1 ÜÇÜNCÜLÜK,Sosyal Bilimler ve Fen ve Teknoloji alanlarında 7 MANSİYON ÖDÜLÜ alarak proje başarılarına yenilerini eklediler. Danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, proje yaratma sürecinde kendilerine destek olan BARGEM ekibine teşekkür ediyoruz.

ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ ALAN PROJEMİZ;

  1. Halkalı kampüsünden; Duygu Yavuz danışmanlığında, Beyza Bayramçavuş ve Selin Özkan adlı öğrencilerimizin BENİM KAHRAMANIM ENGEL TANIMAZ projesi.

MANSİYON ÖDÜLÜ ALAN PROJELERİMİZ;

  1. Bahçeşehir kampüsünden; Melis Dinç danışmanlığında, Hilal Sezen Düzen adlı öğrencimizin ZOOSİGORTA projesi,
  2. Bahçeşehir kampüsünden; Selin Yenici danışmanlığında, Rana Demircan ve İnci Naz Olcayto adlı öğrencilerimizin İŞGAL GÖLGESİNDE İSTANBUL SOKAKLARI projesi,
  3. Halkalı kampüsünden; Hanife Özdemir danışmanlığında, Gaye Neva Sezer ve Çağla Adıgüzel adlı öğrencilerimizin AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK projesi,
  4. Halkalı kampüsünden; Hanife Özdemir danışmanlığında, Farda Shavıyev ve Melih Göktuğ Aydın adlı öğrencilerimizin BİR GÜN BİRİ ÖDER HESABI projesi,
  5. Halkalı kampüsünden; Hanife Özdemir danışmanlığında, Burak Osman Saraç adlı öğrencimizin YAKMAYAN YANGIN projesi,
  6. Çekmeköy kampüsünden; Emin Türker danışmanlığında, Osman Mert Kefoğlu adlı öğrencimizin KRON KÖPRÜ-İSKELET PROTEZ SIVISI projesi,
  7. Beylikdüzü kampüsünden; Hande Akarlar danışmanlığında, Burak Can Altun ve Eslem Nur Yavuz adlı öğrencilerimizin SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE LAKTİK ASİT İLE TAZELİK İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ projesi.

Haber
:
Dilan AKYILDIZ
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
22 Nisan 2019, Pazartesi 10:00
Okunma
:
1.617 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları