Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji’nde LGS Hazırlık Çalışmaları Başladı
Okyanus Koleji’nde LGS Hazırlık Çalışmaları Başladı
  • Paylaş
Okyanus Koleji, bu yıl 8.sınıfta öğrenim görecek öğrencileriyle 26 Ağustos Pazartesi günü Liselere Giriş Sınavı (LGS) hazırlık çalışmalarına başladı.Öğrenciler konu anlatımının yanı sıra LGS sınavlarında başarı için önemli etken olan soru çözme teknikleri, soru çözme hızı çalışmaları ile sınava özel yapıda ve sayıda sorularla sınava tam olarak hazırlanacaklar.

2020 Haziran ayında yapılacak olan LGS sınavına hazırlanacak olan öğrenciler için kişisel başarı odaklı eğitim içeriğine sahip Okyanus Koleji’nde, öğrenciler LGS sınavı hazırlıklarına Ağustos ayından itibaren başlama avantajını yaşıyorlar.

 LGS'ye yönelik dersler güncel yayınlarla, tecrübeli akademik kadroyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler, uzman eğitim kadrosunun hazırladığı sınava hazırlık özel yayınlarıyla,  8.sınıf müfredatına uygun ders anlatımıyla, sınav motivasyon çalışmalarıyla her hafta yapılacak olan LGS deneme sınavlarıyla LGS sınavına tam olarak hazırlanarak kişisel derecelerini yapacaklar.

Okyanus Koleji olarak, tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.

 


Haber
:
Murat AKDEMİR
Editör
:
Sevda GÜL
Tarih
:
02 Eylül 2019, Pazartesi 13:44
Okunma
:
1.618 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Sabiha Ebcim / 02 Eylül 2019, Pazartesi 14:30
Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.
Semih İNAN / 02 Eylül 2019, Pazartesi 14:47
Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları