Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kariyer Konuşmaları Mimarlık Kulübü Öğrencileri Etkinliği "Hayalin Gücü"
Okyanus Kariyer Konuşmaları Mimarlık Kulübü Öğrencileri Etkinliği "Hayalin Gücü"
  • Paylaş
Hayalin Gücü'nü bilen Mimarlık Kariyer Kulübü öğrencileri 4 Mart'ta Bayrampaşa Okyanus Kolejinde bir araya geldi.

Gelecek hayalleri mimarlık olan 300 kadar öğrenci mimarların hocalarıyla bir aradaydı. Mimari, mimarlık, mimarlık alanları, mimarinin toplum ve kültürle etkileşimi, ikon yapılar, sürdürülebilir yapılar, mimarlık eğitimi, iç mimarlık, tasarım, çözüm, mimarinin tarihi gibi çeşitli alanlarda yeni kavramlarla tanıştı.

Mimarlık Kariyer Kulübü, Kariyer Konuşmaları'nda bilgisiyle ve tecrübesiyle öğrencilere rehberlik eden akademisyenler: İst.Bilgi Üni. Mimarlık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şebnem Yalınay Çinici, İstanbul Teknik Üni. Mimarilık Fakültesi Öğr. Üyesi  Doç. Dr. Dilek Yıldız,

Kadir Has Üni. Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Kılıçkıran, Ayvansaray Üni. Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilay Güney

Programın sunuculuğunu Mimarlık Kariyer Kulüpleri başkanlarından Betül Gümüş (Fatih Okyanus Koleji) ve Serap Nur Ünsal (Bayrampaşa Okyanus Koleji) yaptılar.


Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Fatih Efe YÜCEL
Tarih
:
06 Mart 2019, Çarşamba 16:14
Okunma
:
2.358 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları