Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Öğrencilerimiz İçin Ara Tatil Tavsiyeleri ve Çalışma Programı
Öğrencilerimiz İçin Ara Tatil Tavsiyeleri ve Çalışma Programı
  • Paylaş
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığı için ülke genelindeki bütün okulların 16 Mart 2020 Pazartesi’den itibaren 30 Mart 2020 Pazartesi’ne kadar iki hafta süreyle tatil edilmesine karar verildi. Ara tatil 16 Mart 2020 Pazartesi günü başlayacak.

16-22 Mart haftasında toplamda 7 gün sürecek olan ara tatil süresince öğrencilerimizinvaktini en verimli şekilde geçirebilmesini sağlamak amacıyla Okyanus Kolejleri olarak 5., 6., 7.sınıflarımız için etkinlik planı, 8.sınıflarımız için ders çalışma planı oluşturduk.

23-29 Mart haftasında; öğrencilerimiz; Okyanus Pusulam üzerinden yayınlanacak olan Okyanus Kolejleri Online Ders Programına uygun olarak derslerine devam edecekler. Okyanus Kolejleri Online Ders Programı önümüzdeki günlerde öğrencilerimizle ve velilerimizle paylaşılacaktır.

Bu zaman zarfında veli ve öğrencilerimizin kademe yöneticilerimizle, sınıf danışman öğretmenlerimizle ve kademe rehber öğretmenlerimizle iş birliği halinde olmalarını özellikle rica eder, sağlıklı günler dileriz.


Haber
:
Sabiha EBCİM
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
14 Mart 2020, Cumartesi 16:52
Okunma
:
10.773 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları